Moi rodzice i brat myślą o wybraniu oferty rodzinnej (3 karty sim), ale jest pewien problem. Moja mama korzysta aktualnie z oferty plusa na kartę i ma 150 zł na koncie(!). Mam w związku z tym pytanie, czy te pieniądze przepadną jeżeli przejdzie na abonament? Mój brat używa także plusa (oferta plush), a tata używa play, ale nie ma tak absurdalnej wysokiej nadpłaty. Da się te pieniądze (wspomniane 150 zł) przeznaczyć na opłatę abonamentu? Nie będę przecież wszystkiego wydawał na smsy premium...
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
nie da się.
Co do teleprzelewu: Maksymalna kwota, którą można przelać lub otrzymać w ciągu 30 dni w ramach usługi Teleprzelew zarówno dla zlecającego jak i dla otrzymującego wynosi nie więcej niż 20 zł z VAT.
Co do teleprzelewu: Maksymalna kwota, którą można przelać lub otrzymać w ciągu 30 dni w ramach usługi Teleprzelew zarówno dla zlecającego jak i dla otrzymującego wynosi nie więcej niż 20 zł z VAT.
Druga strona biurka - wcześniej Plus, aktualnie T-Mobile