ManiacGSM pisze: I powiedzcie mi tak szczerze ilu z Was wykorzystuje te ''noł-limity'' w swojej komórce.
Od momentu przejścia do oferty Play z no-limitem, ruch u mnie wzrósł wielokrotnie.
W maju miałem zużytych ok 180 minut, 3165 SMS, 10,02 GB neta.
Obecnie mam (od 1go czerwca do dziś): 1233 SMS, 147 minut, 2,49 GB. Więc no-limit to czysta wygoda i elastyczność. I tak nic Tobie nie przepada, bo masz ciągle działające usługi w kraju za opłacony abonament.
Zauważcie, że T-Mobile nie ma prawdziwego no-limitu minut i SMS/MMS w woich ofertach. W regulaminie otrzymacie info o limicie 44 640 minut na komórkowe + 44 640 minut na stacjonarne + 100 000 SMS/MMS (MMS jako 1 szt. liczony za max 100 kB). Z netem - wiadomo: 2 opcje. Albo po kontakcie z BOK po max 10 GB (wyższe abo) jest blokada, albo kasuje wam do ok 20-30 zł za kilka GB po których jest lejek 16 kbit/s. Porównując do 1 mbit/s w Play po przekroczeniu pakietów minimum 10 GB T-Mobile ze swoim lejkiem jest żałosny. Plusa tak ludzie jeżdżą, a w LTE ma lejek 512 kbit/s poza pakietami, a Orange lejki na LTE (5 mbit/s a potem 1 mbit/s) są po dodatkowych 20 zł za pakiety poza abonamentowe.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam