Niedługo kończy mi się umowa w Orange i w zamian za przedłużenie chciałbym wziąśc nowy telefon niewiem jaki mogą mi zaproponowac jestem w stanie dołożyć 300zł. Mam abonament Jedna Idea MIX 25. Interesuje mnie sagem myx6-2 lub Sony ericsson K700i czy wyrobie się w tej kwocie a może macie jakieś inne propozycje telefonów.
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Wykonaj telefon do ProPozycji na numer *400 lub 501400400 ( koszt połączenia 61 gr z vat niezależnie od długości połączenia) i tam konsultanci odpowiedzą na wszystkie Twoje pytania. Cena telefonu będzie taka jak w cenniku dla Twojego Mixa 25. Cenę za telefon można obniżyć przez otrzymania rabatu ( jeśli na konkretny model jest taka możliwość) oraz przez zapłaceniem części punktami Profit. Sony Ericssona K700i już raczej nie dostaniesz, ponieważ już nie jest produkowany. Możliwe, że w jakimś salonie sprzedaży została jakaś pojedyncza sztuka tego modelu.