Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Chyba coś Ci się pokręciło. Owszem, nie ma w Orange HD Voice i na razie raczej nie będzie ale jakość połączeń jest na poziomie TM. Nie wierzysz? Kup sobie starter i sprawdź a nie szerz stereotypów sprzed lat.KSI pisze:Nju jest owszem najlepsze ofertowo, ale jakość rozmów/połączeń (nie zasięgu) ma niestety dużo gorszą od t-mobile (heyah). Gdyby nie to i było hd voice już bym to miał.
Możesz sobie wziąć Redbull Mobile. Za 29 zł no limit do wszystkich i 25 mb neta z lejkiem. Smsy do wszyskich możesz mieć bez końca za 9 zł. RBM działa na zasięgu Play, Plus,T, Orange. Umowa na czas niekoreślony.KSI pisze:Nju jest owszem najlepsze ofertowo, ale jakość rozmów/połączeń (nie zasięgu) ma niestety dużo gorszą od t-mobile (heyah). Gdyby nie to i było hd voice już bym to miał.
Sprawdziłem każdą sieć i najlepsza jakość mi wychodzi w t-mobile oraz plusie, co potwierdza również mój brat. Orange było gorzej, czasami nieraz niż play z sztywno ustawionym zasięgiem t-mobile.Halset pisze:Chyba coś Ci się pokręciło. Owszem, nie ma w Orange HD Voice i na razie raczej nie będzie ale jakość połączeń jest na poziomie TM. Nie wierzysz? Kup sobie starter i sprawdź a nie szerz stereotypów sprzed lat.KSI pisze:Nju jest owszem najlepsze ofertowo, ale jakość rozmów/połączeń (nie zasięgu) ma niestety dużo gorszą od t-mobile (heyah). Gdyby nie to i było hd voice już bym to miał.
Sprawdź teraz po modernizacji. A to co było kiedyś. Mam prywatnie w Plusie bo był świetny jakościowo ale obecnie.....Plus jest na poziomie Play a do N! nie dorasta.....KSI pisze: Sprawdziłem każdą sieć i najlepsza jakość mi wychodzi w t-mobile oraz plusie, co potwierdza również mój brat. Orange było gorzej, czasami nieraz niż play z sztywno ustawionym zasięgiem t-mobile.
Na razie przeszedłem na kartę do t-mobile i testuję.