• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #667158  autor: gabor2
 11 paź 2013, 12:20
Witam,

może ktoś pomoże, ponieważ mamy w firmie 7 abonamentów w t-mobile, teraz dokupujemy 8 tel. Wysłałem zgłoszenia na stronach www operatorów i cisza. Z play ktoś zadzwonił że prześle mi oferta na e-mail. Minął tydzień i jak kamień w wodę.
Oferta miała dotyczyć 8 abonamentów bez limitów rozmów na Polskę + jakiś mały pakiet internetowy. Do tego dobre smartfony - mogą być z różną dopłatą. Abonamenty na telefony kończą się w różnych okresach. W tym roku na pewno 2 byłyby do przeniesienia.
Latać po salonach nie mam czasu. Może podpowiecie ewentualnie, gdzie się skupić na szukaniu, w jakiej sieci?

pozdrawiam

#667170  autor: Veed
 11 paź 2013, 13:10
Podeślij NIP firmy na e-mail w moim podpisie.
 #667448  autor: dominik920
 12 paź 2013, 20:00
Witam jako doradca Klienta Biznesowego Sieci Orange przez Telesales mogę Ci zaproponować ofertę niedostępną w salonach oraz na stronie w której za 39 zł netto miesięcznie możesz otrzymać nielimitowane połączenia ,smsy,mmsy do wszystkich sieci komórkowych oraz stacjonarnych a także pakiet 2GB internetu ,umowa na 18 miesięcy bez terminala i opłata aktywacyjna obniżona do 1 zł od numeru,oferta dotyczy zarówno przenosin jak też nowych aktywacji . Oczywiście jest to jedna z wielu ofert w naszej sieci dlatego jak podasz mi NIP Twojej firmy oraz telefon kontaktowy to w poniedziałek się z Tobą skontaktuje.

#669943  autor: bora1410
 23 paź 2013, 22:43
Czy jest możliwość przenieść numer z Play dla firm do Orange korzystając z oferty dla indywidualnych, działalność jednoosobowa? Abonament z Sony Z1 wygląda mega ciekawie, tym bardziej z rabatem.

#675819  autor: grzegorzplaydlafirm
 19 lis 2013, 00:31
Nie można, najpierw cesja w PLAY i dopiero przeniesienie numeru. Swoją drogą która oferta w ORANGE tak Cię skusiła jeśli można wiedzieć?

Doradca Biznesowy PLAY
tel. 793729863

#675843  autor: bora1410
 19 lis 2013, 08:30
grzegorzplaydlafirm pisze:Nie można, najpierw cesja w PLAY i dopiero przeniesienie numeru. Swoją drogą która oferta w ORANGE tak Cię skusiła jeśli można wiedzieć?
Nie masz racji bo można i udało się. Online wypełniasz formularz, jeśli firma jedno osobowa to da się i umowa do podpisania przychodzi już na klienta indywidualnego. Podobnie jest w nju mobile.
Czym mnie skusiła? Abonament po rabacie 91 zł brutto, no limit wtaz ze stacjonarkami, smsy no limit i 2 GB transferu. Do tego sony Z1 za złotówkę. To czym ten play w porównaniu do takiej oferty mógłby mnie skusić?