- W Orange na 100% masz kumulację minut. Nie wiem czy we wszystkich taryfach, ale co się pytam znajomych to kumulacja jest. Jako że ja przedłużałem abo w Październiku 2011, to tez mam jeszcze kumulację, ale jak przedłużałem inny nr w Lutym 2012 to już nie było.
- Bez telefonu to ja "olewam" abonament, taki ja mam styl życia i bytu

, a na raty ze sklepu nie wezmę.
- Zniszczenie chodziło mi o abo ze słuchawką. No szczytem bezczelności jest abo za 39,99zł tylko do T-Mobile, a reszta z dopłatą, abo za 49,99 też nie powala bo minuty nie są wymienne na smsy, a najtańszy pakiet kosztuje 10zł.
- "Bezpieczny internet" jest stosowany w najtańszych abo, bo w wyższych z góry jest 2GB i lejek, a w tych niskiech jest 500mb, potem 1GB za 10zł i dopiero potem lejek. Ja jestem człowiekiem który lubi mieć niskie abonamenty, i taka ówczesna R60 odpowiadała mi!
- Na koniec Ery Premii jak się kończyła to aby punkty nie przepadły poszedłem sobie do kina, fakt te telefony za ileś tysięcy punktów były przerażające czy minutowa głupota tak jak opisałeś, ale jako zniżka na telefony się przydawały
Także jeżeli kogoś wprowadziłem w błąd czy uraziłem to przepraszam, ale piszę to co mnie boli, a ten róż to miała być złośliwość