• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #663984  autor: tomulus
 25 wrz 2013, 08:30
Witam

Nie wiem czy taki temat już powstał, jeśli nie to warto byłoby przedstawiać ofertę only sim na abonament wśród naszych operatorów.

Wielu osobom zależy na jak najlepszych warunkach bez telefonu.

Propozycję co można najlepiej uzyskać udanego opa czy przechodząc z jednego operatora do drugiego.

pzdr

#664234  autor: LubieMandarynki
 26 wrz 2013, 10:57
Jezeli chodzi o play to masz abo za 29.99 na 15 miesiecy , w tym abonamencie masz nielimitowane rozmowy ze wszystkimi sieciami komorkowymi w polsce i dodatkowo nielimitowane sms do wszystkich przez 1szy miesiac . Oczywiscie przedstawiam tutaj oferte taka optymalna , bo jezeli zalezaloby komus na all nielimitowane to polecam abo za 59.99 gdzie masz wszystko nielimitowane i rownierz na 15 miesiecy , moim zdaniem kuszaca propozycja ;)

#664243  autor: user_delete17
 26 wrz 2013, 11:18
Mnie interesuje najniższy abonament z internetem z lejkiem i bez umowy terminowej lub z jakąś bardzo krótką.

#665196  autor: ciekawy
 01 paź 2013, 10:17
tak zupełnie bezterminowej umowy raczej nie znajdziesz na rozmowy głosowe tylko sim, najkrótsze umowy to 12 miesięcy, średnie umowy to 18 miesięcy, no i już 24 miesięczne, tak z pamięci piszę i z tego co kojarzę to najniższe abonamenty w takim Plusie czy T-Mobile zaczynały się i jeśli nie zlikfidowali to dalej zaczynają się od koło 20 zł ale w tym masz tylko minuty na rozmowy i chyba nic więcej, nie masz pakietu nielimitowanych sms, nie masz nielimitowanych rozmów, to czy nie lepiej już dołożyć te blisko 10 zł do koło 30 zł czyli popularnych 29 zł za ofertę tylko sim nielimitowane rozmowy w Play, RedBullMobile, Heyah, nju ? chcesz mieć tanio to możesz przepłacić, nie zawsze to co pozornie wygląda na tanie takie jest w rzeczywistości, a jak już koniecznie chcesz jak najtaniej to nju z 9 zł obowiązkowej opłaty i minuta w cenie 19 gr, jak tego nie przekroczysz to do rozmowy możesz mieć 47 minut, jeszcze taniej to już chyba tylko zostaje Virgin na kartę z 13 groszami za minutę pod warunkiem zarejestrowania się w Klubie Virgin, wtedy za tą samą 9 zł co z nju możesz rozmawiać 69 minut, co możesz zyskać jak przechodzisz do innej sieci - to już zależy od tego jaką sieć do której chcesz przejść ma promocje i tego nie da się tu na sztywno napisać bo ktoś musiałby siedzieć w tym temacie i ciągle go aktualizować i sprawdzać promocje wszystkich sieci, a to już sam możesz zrobić np sprawdzić promocje sieci do której chcesz przejść, ale na promocjach daleko nie zajedziesz, lepiej się zainteresuj czy ci odpowiada oferta sieci ta po normalnych cenach, a dopiero potem interesuj się promocją która może się skończyć, a oferta stała zostanie

#665417  autor: Marjo
 02 paź 2013, 09:15
Najkrótsza umowę w abonamencie masz w nju. Jest to raptem 30 dni.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 10:17 przez Marjo, łącznie zmieniany 1 raz.

#665423  autor: jarekb11
 02 paź 2013, 09:46
Jeśli o T-m only sim chodzi to czas trwania umów to 3 i 18 mcy.
W abo faktycznie nie ma szału jeśli o minuty/smsy chodzi ,bo w abo na 3 mce za 19,90 jest to chyba tylko 100 minut ,ale dodatkowo można kupic np;
- sieć rodzinną (2 os) za 1,99 /mc
-Promocyjny pakiet 100 000 SMS/MMS w T-Mobile w Polsce za 1,99 zł/m-c
-Pakiet 44640 minut na rozmowy w T-Mobile w Polsce za 4,99 zł/m-c
Jeśli o net chodzi to jest na zasadach "bezpiecznego internetu" czyli do 1 MB za 3 zł, od 1 MB do 100 MB za 7 zł .

oferta "no limit" jest na 12 mcy ale haniebnie droga bo chyba z 80 zł kosztuje.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 13:17 przez jarekb11, łącznie zmieniany 1 raz.

#665450  autor: Micho
 02 paź 2013, 12:17
Ja właśnie czekam na wprowadzenie przez T-m jakiejś ciekawej (czyt. taniej) oferty only sim. Ja na swoim numerze mam 250 min i nawet połowy nie wydzwonię a żonie chce przedłużyć/przenieść numer na only sim i szukam czegoś taniego. Min dużo jej nie potrzeba, ważne żebym miał ja do niej a ona do mnie no limit :) Póki co oferta T-m nie powala :)

#665453  autor: user_delete17
 02 paź 2013, 12:46
W Plusie znalazłem zalazłem najtańszy abonament za 19,90 z umową bezterminową. W tym jest 120 minut.

#665462  autor: maniek89
 02 paź 2013, 13:26
play w ofercie only sim wypada korzystnie dla przedluzajacych umowe bo pakiety no limit sms czy stacjonarki mozna dokupic za polowe ceny na caly okres umowy. Ogolnie wychodzi wtedy taniej niz minimax, dorzucaja 750 mb za 10 zl, takze nie ma przymusu brac 2gb za 20 zl. Oferta jak weszla byla mocno przecietna ze wzgledu na smsy i stacjonarki platne poza abo ale mozna ygrac krorys z pakietow jako darmowy przy przedluzeniu.

#665589  autor: ciekawy
 03 paź 2013, 03:17
johnny pisze:W Plusie znalazłem zalazłem najtańszy abonament za 19,90 z umową bezterminową. W tym jest 120 minut.
a dla nowych klientów jakieś 10 zł drożej za 29 zł w Play,Heyah,RedBullMobile,nju oferty nielimitowanych rozmów do każdej sieci,warto aż tak na siłę oszczędzać 10 zł kiedy można mieć nielimitowane rozmowy niewiele drożej ?

#665607  autor: user_delete17
 03 paź 2013, 08:51
ciekawy pisze: a dla nowych klientów jakieś 10 zł drożej
Nieprawda. Dla nowych klientów 19,90zł.
Nie każdy potrzebuje no limit. Czasami chodzi o zwykłe utrzymanie numeru z zaletami abonamentu. Tu najtaniej moim zdaniem wypada nju, bo minimum to 9zł miesięcznie.