• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #654967  autor: roberto369
 14 sie 2013, 23:48
Witam,

Chcę kupić pewien telefon, ale od miesiąca nie ma wybranej przeze mnie wersji kolorystycznej, a sklep nie jest chyba zainteresowany jego sprowadzeniem, mimo że u konkurencji on występuje.
Stąd pytanie o pracownika lub znajomego, który mógłby trochę pomóc. Ew. jak załatwić lub zachęcić pracowników Orange do załatwienia tej sprawy (w dobie gospodarki kapitalistycznej niesamowicie się dziwię, czemu muszę zadawać takie pytanie, ale cóż).

Z góry dzięki za pomoc!

P.S. Chodzi o HTC One w kolorze srebrnym.

#654984  autor: ciekawy
 15 sie 2013, 00:53
pracownicy e-shopu są od obsługi zamówień, a nie od tego źeby decydować jaki telefon pojawi się w ofercie

#655050  autor: roberto369
 15 sie 2013, 12:44
Zatem do kogo należałoby się zwrócić?

#655256  autor: ciekawy
 15 sie 2013, 23:13
do nikogo, jak chcesz telefon w tej sieci to musisz wybrać z tego co jest bo zamawianiem większej ilości telefonów i w odpowiednich kolorach itp, itd zajmują się ludzie którzy są od tego tylko, że oni nie pracują ani w e-shopie ani na infolini i nie mają opcji bezpośredniego kontaktu z klientem, jedynie możesz napisać do Rzecznika sieci tylko, że raczej dla jednego człowieka wyjątku sieć nie zrobi, może jedynie przeanalizować czy dla większej grupy ludzi opłaca się sprowadzić jakiś tel w takim kolorze jak ktoś chce, wszystko sprowadza się do ludzi zamawiających telefony i kalkulacji sieci czy to jest opłacalne, jest jeszcze opcja, że może któryś salon ma taki telefon jak chcesz i jak ci bardzo zależy to możesz dzwonić albo biegać po salonach i pytać o to, no ale jeśli znowu masz jakiś bonus za aktywacje przez strone netową to salony odpadają i wracamy do początku problemu

#656340  autor: Orange Ekspert
 20 sie 2013, 15:58
W najbliższym czasie w sklepie będzie dostępny tylko model w kolorze czarnym. Ciężko mi wskazać czy i ewentualnie, kiedy pojawi się wersja w kolorze srebrnym/szarym. To, co mogę jedynie zasugerować to śledzenie na bieżąco oferty e-sklepu.

Pozdrawiam
Tomek

#656343  autor: roberto369
 20 sie 2013, 16:03
'W najbliższym czasie', czyli nie ma szans, że wersja srebrna pojawi się jeszcze w sierpniu?

#656452  autor: ciekawy
 20 sie 2013, 23:13
Orange Ekspert,

napisał to co ja tylko troche innym stylem