• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #59951  autor: hot.arti
 11 mar 2006, 07:23
Czy po tych 6-ciu miechach umowy zaoferują mi jakieś lepsze warunki albo nowy telefon w niższej cenie? Dodam, że nie interesują mnie umowy na rok czy dwa lata.
 #59990  autor: dziedziel
 11 mar 2006, 13:48
hot.arti pisze:Czy po tych 6-ciu miechach umowy zaoferują mi jakieś lepsze warunki albo nowy telefon w niższej cenie? Dodam, że nie interesują mnie umowy na rok czy dwa lata.

Jezeli chodzi o to ze od 6 miesiecy jestes w jakiejs sieci i brałes umowe na abonament wraz z telefonem to nie ma najmniejszej szansy na to ze cos ci zaprobonuja, o nowy telefon ew. zmiane abonamentu mozna sie ubiegac ok 1 mieisaca przed koncem umowy czy z około 17 miesiecy w twoim przypadku .

Pozdrawiam Dziedziel
 #59993  autor: zol82
 11 mar 2006, 13:55
dziedziel pisze:
hot.arti pisze:Czy po tych 6-ciu miechach umowy zaoferują mi jakieś lepsze warunki albo nowy telefon w niższej cenie? Dodam, że nie interesują mnie umowy na rok czy dwa lata.

Jezeli chodzi o to ze od 6 miesiecy jestes w jakiejs sieci i brałes umowe na abonament wraz z telefonem to nie ma najmniejszej szansy na to ze cos ci zaprobonuja, o nowy telefon ew. zmiane abonamentu mozna sie ubiegac ok 1 mieisaca przed koncem umowy czy z około 17 miesiecy w twoim przypadku .
Tu chodzi o to że w promocji Superkarta Zimowa umowa jest podpisywana na 6 miesiący. I tu dopiero jest pytanie co mu zaoferują.

#60007  autor: D@rio
 11 mar 2006, 14:35
dziedziel: nie zrozumiałeś pytania.

A wieć odpowiadam:

Po 6 miesiącasz masz prawo ubiegania się o normalną ofertę lojalnościową. Oczywiście wtedy przysluguje Ci zmiana taryfy. Tyle że przy tej ofercie lojalnościowej nie ma możliwości przedłużenia umowy na kolejne 6 miesięcy. Masz 4 drogi:
1. Nowy telefon i zmiana taryfy - umowa na 24 miesiące.
2 Oferta bez telefonu (minuty, SMS, pakiet kwotowy..wiadomo o co chodzi) - 12/18 miesięcy (zależnie od ilości zaproponowanych lojalnościowych jednostek)
3. Automatyczne przeksztalcenie się umowy na czas nieokreślony.
4. Rezygnacja.

Pozdrawiam.

#60013  autor: dziedziel
 11 mar 2006, 14:50
FAkttycznie sorry :smt009

TO ja juz sie nie wtracam .

Pozdrawiam Dziedziel

#60016  autor: D@rio
 11 mar 2006, 14:53
dziedziel pisze:FAkttycznie sorry :smt009

TO ja juz sie nie wtracam .
Przecież się nic nie stało ;)