• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #595112  autor: mi80
 13 lis 2012, 20:34
Oferta nadal dostępna w sklepie internetowym, to wziąłem, niech będzie do odbierania. Czy można w tej taryfie aktywować jakieś dodatkowe obsługi, np. pakiety internetowe, jeśli tak to jakie?

Najlepiej jakby ktoś mający tę taryfę napisał co ma dostępne w Play24.

Z góry dzięki.

#595118  autor: solidburn
 13 lis 2012, 20:44
nie ma nic ciekawego

MinutyZwiń
Usługa Cena Stan Ustawienia
Nowe Zbieraj Minuty 2,00 zł/mc
wyłączony
włącz
UbezpieczeniaZwiń
Usługa Cena Stan Ustawienia
Pakiet Medyczny - Indywidualny MAX 76,50 zł/mc
wyłączony
Pakiet Medyczny - Partnerski MAX 121,50 zł/mc
wyłączony
Pakiet Medyczny - Rodzinny MAX 152,00 zł/mc
wyłączony
 #595121  autor: ciekawy
 13 lis 2012, 20:53
mi80 pisze:Oferta nadal dostępna w sklepie internetowym, to wziąłem, niech będzie do odbierania. Czy można w tej taryfie aktywować jakieś dodatkowe obsługi, np. pakiety internetowe, jeśli tak to jakie?

Najlepiej jakby ktoś mający tę taryfę napisał co ma dostępne w Play24.

Z góry dzięki.
ta taryfa od początku była po to,żeby przekonać nieprzekonanych do Play, dawnej były bonusy na pół roku 60 mim do wszystkich albo stan darmowh,potem nic, ceny standardowe 39 gr za min, koło 20 gr za sms, brak pakietów obniżających koszty, to taryfa na test albo dla ludzi mało korzystających z telefonu, jak chcesz normalnie korzytać z telefonu to pomyśl o innej taryfie,w tej to chyba tylko zbieraj mimuty masz pod warunki,że dzwonią osoby z innych sieci,poza tym chyba nic.

#595125  autor: mi80
 13 lis 2012, 21:10
Dzięki. Odpowiednią taryfę dla siebie już mam w prepaidzie :-)

Ten LP1 to tak żeby był do odbierania w domu jako awaryjny czy choćby do wysłania premium SMS-a, hmmm no i w roamingu może się przydać, ciekaw jestem co jeszcze. Skoro za 1 PLN dają to biere :-)

#595127  autor: banderas
 13 lis 2012, 21:11
taryfa jest goła i tylko jest aktywne w przypadku eshop'u stan darmowy przez 6 mc lub salonu 60 minut przez 6 mc, nie ma możliwości aktywowania dodatkowych pakietów

banderassso
 #595137  autor: solidburn
 13 lis 2012, 21:48
ciekawy pisze:
ta taryfa od początku była po to,żeby przekonać nieprzekonanych do Play, dawnej były bonusy na pół roku 60 mim do wszystkich albo stan darmowh,potem nic, ceny standardowe 39 gr za min, koło 20 gr za sms, brak pakietów obniżających koszty, to taryfa na test albo dla ludzi mało korzystających z telefonu,
nadal jest 60min do wszystkich albo no limit do play co sobie wybralem wiec za 1zl wcale nie jest zle jak ktos rozmawia w obrebie sieci kosz zaden a 44640min jest :)

#595259  autor: KC-KARLOS
 14 lis 2012, 15:43
Przypominam, że jeśli ktoś ma abo LP1, po 3 miesiącach, może skorzystać z RePlay'a - gdzie warunki będą jeszcze lepsze - polecam temat o przedłużeniu umowy w Play :)

1 wybrany pakiet jest dostępny przez 6 pełnych okresów rozliczeniowych, za resztę usług płacicie poza abo.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟