• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #584304  autor: Adamrdf
 23 wrz 2012, 19:13
Witam jak w temacie potrzebuje szybkiej i konkretnej odpowiedzi ile bym płacił za abonament miesięcznie przy wyborze telefonu SE Xperia Arc S w play za 399zł. I co bym z tego miał Ile minut, smsy internet czy jakiś stan darmowy czy możecie mi to wytłumaczyć. I jak sie później sprawdza ile ma sie minut smsów internetu itd. Czy możecie mi pomóc????????
Z góry dzięki wszystkim:)
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2012, 11:07 przez Adamrdf, łącznie zmieniany 1 raz.

#584327  autor: banderas
 23 wrz 2012, 21:20
cena jest nieco tańsza i wynosi 349 zł za tel
koszt abonamentu 65 zł
w skład abonamentu wchodzi:
1 GB pakiet danych - do wykorzystania na nadajnikach play, plus i orange
300 minuty do wszystkich sieci* LUB
483 SMSy/MMSy do wszystkich* sieci
dodatkowo
Za darmo do Play na 6 mc później 10 zł/mc
nielimitowane smsy do wsy sieci na 3 mc- później 7 zl/mc
24 m-ce czas trwania umowy

koszt aktywacji 49 zł + płatność na 1 fakturze wraz z abo za nie pełny i następny okres rozliczeniowy

* minuty są przeliczane z pakietu złotówkowego - nie można go przeznaczyć na poł/sms międzynarodowe, poł/sms w roamingu i na transfer danych w roamingu

banderassso

#584460  autor: Adamrdf
 24 wrz 2012, 16:53
witam ponownie dzisiaj podpisałem umowe z play na 24 msc. Abonament Long play69 za 59zł msc. I telefon se xperia arc s za 399zł. I tu moje pytanie pod kodem *101# mam pakiet złotówek 30zl z groszami i jakieś saldo nie zapłaconych faktur 49zł poza abonamentem- co jest grane gdzie mam te 350min wymienne na smsy i skąd te dwa konta? Dodam że mam stan darmowy przez cały okres trwania umowy internet nielimitowany za 7zł przez 1msc za darmo. I nielimitowane smsy do wszystkich sieci przez 3 msc darmo potem 7zł i czy potem moge te pakiety kupić sobie z abonamentu czy dodatkowo musze zapłać.???

#584515  autor: pakierhakierxd
 24 wrz 2012, 20:58
Pod *101# to co pisze to twój cały abonament do wykorzystania (350 x 0,29 =101,50),obecnie masz pewnie nie pełny okres rozliczeniowy więc abonament jest naliczone proporcjonalnie i będzie też mniejsza opłata,dopiero od następnego miesiąca będzie pełny abo,te saldo nie zapłaconych faktur to pewnie aktywacja i może już abonament albo tylko to,wszystkie pakiety po tym czasie są płatne poza abonamentem w ramach jego masz pakiet złotówek do wykorzystania na rozmowy,smsy i mmsy tak zawsze jest w abonamencie inaczej jest tylko czasem w mixie.

Pozdrawiam :)

#584655  autor: Adamrdf
 25 wrz 2012, 16:03
Acha to takie buty to czyli play mnie nie oszukał jednak. Dzięki wielkie, a jeszcze jedno czy można ustawić samą tapete w xperi arc s na androidzie 2.3.4. Bo nigdzie nie moge znaleź! Chodzi mi tylko o samą tapete.