• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #580727  autor: ciekawy
 07 wrz 2012, 22:41
Mam pytanie do osób, które mają net Plus-a.

Jak przeglądacie powiedzmy Youtube, czy słuchacie muzyki albo obejrzycie jakąś relacje przez net strumień tzw streamming to płacicie za to dodatkowo ponad wybrany abonament ?

Czyli GB w taryfach Plus-a w ofercie mobilnego netu są tylko na przeglądanie stron internetowych, a jak ktoś chce więcej to musi płacić dodatkowo ?

#580733  autor: Orfi
 07 wrz 2012, 22:56
Nie ma opłat, tylko zmień profil, który obsługuje player w telefonie z VIDEO( zawsze standardowo ustawiony jeżeli telefon był kupowany w Plusie) na INTERNET_GPRS, wtedy na rachunku nie pojawią żadne dodatkowe opłaty, bo telefon będzie obsługiwał YouTube z pakietu danych, jeżeli taki jest w danym abonamencie.

Orfi

#580734  autor: ciekawy
 07 wrz 2012, 23:00
ale mi chodzi o net mobilny nie w telefonie tylko z modemem podłączany do kompa/laptopa/notebooka i o to czy w tym necie z modemem też tak samo trzeba zmienić ten profil, żeby nie płacic dodatkowo poza abonamentem ?

#580743  autor: Orfi
 07 wrz 2012, 23:30
Sorry źle zrozumiałem. Tutaj nie będzie tego problemu. Profilu nie musisz zmieniać a transfer danych będzie rozliczany poprzez zmniejszanie się dostępnego limitu, bez dodatkowych opłat.

Orfi