Witajcie Panowie
A więc konkretnie.
Używam Play Fresha ze starym już smartfonem.
Prowadzę działalnośc gospodarczą jestem Vatowcem - więc wypadałoby wziąć smartfon w abonamencie i odliczać VAT.
Abonament ok 60-80netto (tak do stówy brutto).
Telefon: najlepiej LG Swift L7 albo SE Xperia Arc S.
Więcej dzwonie (rzadko smsy) - pakiet internetowy jakiś drobny może być (bardziej 200mb niż 2gb). Umowa najlepiej na 24msc, chociaż 30msc też ujdzie.
I ważna sprawa TELEFON BEZ SIMLOCKA.
Jakiej sieci i jaki abonament polecacie mi ?
Dzięki, pozdrawiam !
ps. Tak ciekawostka.
W Play'u nie mogę przejść z karty na abonament firmowy - dlaczego? Mają jakiś błąd na stronie i z tego co mówił konsultant nie ma kto go naprawić a trwa to już ponad pół roku - także nie polecajcie mi Playa - dla mnie szok totalny. Jak ktoś nie wierzy niech spróbuje przejśc z Fresha na Abonament Firmowy...
A więc konkretnie.
Używam Play Fresha ze starym już smartfonem.
Prowadzę działalnośc gospodarczą jestem Vatowcem - więc wypadałoby wziąć smartfon w abonamencie i odliczać VAT.
Abonament ok 60-80netto (tak do stówy brutto).
Telefon: najlepiej LG Swift L7 albo SE Xperia Arc S.
Więcej dzwonie (rzadko smsy) - pakiet internetowy jakiś drobny może być (bardziej 200mb niż 2gb). Umowa najlepiej na 24msc, chociaż 30msc też ujdzie.
I ważna sprawa TELEFON BEZ SIMLOCKA.
Jakiej sieci i jaki abonament polecacie mi ?
Dzięki, pozdrawiam !
ps. Tak ciekawostka.
W Play'u nie mogę przejść z karty na abonament firmowy - dlaczego? Mają jakiś błąd na stronie i z tego co mówił konsultant nie ma kto go naprawić a trwa to już ponad pół roku - także nie polecajcie mi Playa - dla mnie szok totalny. Jak ktoś nie wierzy niech spróbuje przejśc z Fresha na Abonament Firmowy...