Otóż mam taki problem - zakupiłem całkiem nie dawno (6 dni temu) telefon wraz z przedłużeniem umowy przez internet. Pantera, 49 zł, wszystko ładnie. Telefon przyszedł we wtorek, 0 problemów. Domyśliłem się, że jeszcze nie będę miał tego abonamentu i tych wszystkich minut itd w ten sam dzień, więc postanowiłem jeszcze kilka dni poczekać. Wczoraj dostałem sms - "Od dziś korzystasz z oferty Pantera II 49,90, przysługuje Ci 1 wybrany prezent. Aktywacja pod *500 (koszt zgodny z cennikiem)". Myśle sobie, że już wszystko ok, dzwonie pod *500 - nie chce połączyć. Wpisuje *124*# - "Dziękuje" i brak jakiejkolwiek wiadomości ile mam pienędzy itd. (dowiedziałem się, że ten numer nie działa na tym abonamencie), następnie spróbowałem *103*# - "Za chwile zostanie odesłany sms" i nic więcej nie dostałem. Pomyślałem, że zaczekam jeszcze jeden dzień może jutro coś ruszy. Dzisiaj sprawdzając, już zaczęło działać - *103*# - dostaje sms (tylko nie wiem czemu one są tak bardzo nie aktualne - sprzed kilkunastu minut, aż do kilkunastu godzin - u was też tak jest?) że mam tam 120 min a kwota usługi została przekroczona o 0,00 zł. No ale nigdzie nie widze info ile mam kasy na fonie, więc wystukałem *500 i tam także brak info - podaje mi wszystkie prezenty (minuty do jednej os, minuty do wszystkich, pakiet danych itd) ale brak informacji o abonamencie. Po tym znowu wpisuje *103*# i pisze mi (dopiero za 3 sms-em) że przekroczyłem abonament o 50 gr. Domyślam się, że numer *500 jest płatny, tak? Ale czemu nie mam jeszcze pieniędzy z abonamentu ? Dodam że w poprzednim miesiącu, jak miałem jeszcze abonament 35 zł, to zabrakło mi kasy, i miałem 0,00 zł, ale myślałem że od wczoraj/dziś przyjdą mi pieniądze, jak nie z nowego abonamentu to przynajmniej z tego starego. Co mam zrobić? Jakieś porady? Domyślam się że do salonu jutro się wybrać, ale może da się to jakoś jeszcze zrobić? I czy mogę gdziekolwiek sprawdzić stan mojego konta? Na orange.pl także nie pisze, piszą tylko te wszystkie prezenty...
PS - Czy mogę już dzwonić z tych minut? Żeby mi tu kilkadziesiąt zł dopłaty nie przyszło...
PS2 - jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie...
PS - Czy mogę już dzwonić z tych minut? Żeby mi tu kilkadziesiąt zł dopłaty nie przyszło...
PS2 - jeśli zły dział, to proszę o przeniesienie...