Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Sieć
Play
Myślę że nazywanie PlusGSM złodziejami i naciągaczami jest w Twoim przypadku troszke przesadne. Tak samo nie uważam aby PlusGSM miał Cię w poważaniu. Jak czytam to co napisaleś to nie widzę tutaj żadnej winy operatora ale tylko i wylącznie Twoją. To że dostaleś taką a nie inną ofertę wynika też z niskich rachunków jak i z tego iż widać kiepsko negocjowałeś. A z rachunkami widać poprostu się pomylili i wystawili Ci fakturę korekcyjną co dobrze o Nich świadczy. Co do Ery to widać konsultantom udało się naciągnać Twoich rodziców na taryfę KOMFORT w zamian za przedłużenie umowy na 6 miesięcy. Nie wiem czy tutaj jest się czym chwalić bo przedlużać sobie umowę na pół roku, w dodatku za tak czy owak takie średnie taryfy jest chyba troszkę pomyłką. Pozatym, sam widzialeś co podpisywaleś na początku i z jaką ofertą się wiązałeś oraz jaką taryfę brałeś. Na drugi raz poprostu radzę dokonywać świadomych wyborów a jak coś to zapytać Nas na forumorB pisze:Jeszcze miesiąc temu miałem minutę po prawie 2zł, naliczanie 30s, jak skończył mi się abonament (zwykle 50-60zł płaciłem) zaproponowali mi umowę jeszcze gorszą niż mają nowi. Mam wrażenie, że panuje tam straszny bałagan, bo kiedyś przysłali mi jeden rachunek i niedługo przyszło coś za ten sam miesiąc, że niby źle naliczyli i oczywiście ja byłem stratny, do dzisiaj nie wiem o co chodziło, ale płaciłemMoi rodzice brali umowę w Erze w tym samym czasie co ja. W trakcie trwania umowy z Ery zadzwonili i zaproponowali im o połowę tańszy abonament(przedłużenie o 6 miesięcy), z Plusa CISZA - chociaż płaciłem więcej jak oni w Erze, a na koniec zaproponowali mi to co wyżej napisałem, dosłownie ŻENADA!!! Ludzie trzymajcie sie z dala od Plusa, bo to naciągacze i złodzieje, którzy od momentu podpisania 2-letniej umowy mają Was w poważaniu!
Chyba mój najdłuższy post na tym forum
Ciebie to chyba Plus podstawiłD@rio pisze:Myślę że nazywanie PlusGSM złodziejami i naciągaczami jest w Twoim przypadku troszke przesadne. Tak samo nie uważam aby PlusGSM miał Cię w poważaniu. Jak czytam to co napisaleś to nie widzę tutaj żadnej winy operatora ale tylko i wylącznie Twoją. To że dostaleś taką a nie inną ofertę wynika też z niskich rachunków jak i z tego iż widać kiepsko negocjowałeś. A z rachunkami widać poprostu się pomylili i wystawili Ci fakturę korekcyjną co dobrze o Nich świadczy. Co do Ery to widać konsultantom udało się naciągnać Twoich rodziców na taryfę KOMFORT w zamian za przedłużenie umowy na 6 miesięcy. Nie wiem czy tutaj jest się czym chwalić bo przedlużać sobie umowę na pół roku, w dodatku za tak czy owak takie średnie taryfy jest chyba troszkę pomyłką. Pozatym, sam widzialeś co podpisywaleś na początku i z jaką ofertą się wiązałeś oraz jaką taryfę brałeś. Na drugi raz poprostu radzę dokonywać świadomych wyborów a jak coś to zapytać Nas na forum...napewno pomożemy. Pamiętaj, kto pyta nie błądzi bo nie ma nic "od tak sobie"
(to tak apropo tego rachunku
)
Pozdrawiam!