• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #567533  autor: bora1410
 14 lip 2012, 08:43
Czy da się w Playu przejść z karty (jest zarejestrowana na firmę) na abonament w momencie gdy firma jest chwilowo zawieszona. Mam jeden abonament, który został przedłużony w czasie gdy firma była zawieszona. A czy da się dokupić nowy abonament w ten sposób, czy jednak jest jakaś weryfikacja i trzeba czekać do momentu odwieszenia.
Ostatnio zmieniony 16 lip 2012, 12:41 przez bora1410, łącznie zmieniany 1 raz.

#568790  autor: tomasz85
 19 lip 2012, 11:59
tu sa dwie opcje:
1- jako staly klient nie masz weryfikacji "zewnetrznej" a jedynie play sprawdza, czy masz wszystko ok u nich jesli chodzi o platnosci
2. sprawdzaja ponownie wszystkie dokumenty, w co watpie- bo moja luba wziela telefon na dowod- raczej mixa, a po paru dniach wziela abonament i tez przeszlo bez jakis wiekszych problemow- tyle ze juz jako "abonent".

Zawsze mozna odwiesic firme na czas zakupu abonamentu, aczkolwiek to jest troche upierdliwe;)

#568956  autor: bledos
 20 lip 2012, 08:57
Z tego co mi wiadomo zawieszenie nie ma tu nic do rzeczy - nadal przecież masz zarejestrowaną działalność...

Posiadasz zbędne ramki SIM? Skontaktuj się, jeśli nie widzisz jej na zdjęciach: https://goo.gl/photos/wGazR6P1LQtsuaTC9