• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#555567  autor: horas
 21 maja 2012, 10:10
Ruben pisze:horas, cytuje warunki oferty dostępne na stronie:
Promocyjny pakiet minut do wszystkich sieci krajowych.
Minuty wymienialne na SMS-y, MMS-y, dane oraz połączenia międzynarodowe na numery stacjonarne do krajów Unii Europejskiej* w stosunku 1:1.
Co do sieci rodzinnej, to na pewno można dodać numer z TakTaka, z heyah nie można a z MTV nie wiem ale podejrzewam, że można ale może wypowie się ktoś pewny na 100%
dzięki Ruben :wink:
tak jak pisałem wcześniej robię mały rekonesans przed zmianą operatora, zdecydowany jestem odejść z "najlepszej sieci" do W3 8)
pod uwagę biorę Orange i T-mobile, mam dwa nr do przeniesienia (jedne abo->abo a drugi abo->pre-paid)
Ostatnio naczytałem się wiele nieprzychylnych/negatywnych komentarzy dot. Orange ... a właśnie do tej sieci chciałem migrować ...
teraz coraz przychylniej zaczynam zerkać w stronę T-mobile i ich oferty na 18 miesięcy (sic!) za 29,90 PLN (gdyby jeszcze skrócili te 18 miesięcy do 12 to byłaby już bajka)

#566900  autor: Saafiel
 11 lip 2012, 12:55
W Play jest abonament za 1 zł na pół roku. W ramach tego masz 60 minut co miesiąc do wszystkich sieci, albo nielimitowane połączenia i sms'y w Play. Bez telefonu rzecz jasna. ;-)

W każdej chwili można zrezygnować. ;-)