Już Ci mówię.
W ofercie najtańszej masz FIRMA 25 za 35zł netto miesięcznie ale dostajesz na cały okres trwania umowy oraz także po jego zakończeniu 50% ulgi, więc abonament wynosi 17,50 netto. Do tego NoLimit do PLAY kosztuje 5zł netto i jest doliczany do abonamentu, więc masz 17,50zł abo + 5zł Nolimit PLAY = 22,50zł. Podsumowując masz tylko 250 minut i NoLimit do PLAY i stacjonarne za 27,67 brutto!
Też się nad tym zastanawiałem. Jednak pomyśl, dokładając tylko 6,13zł już jesteś w firma 55. Tam masz 650 minut - a nie 250 - oraz NoLimit do PLAY i stacjonarne za darmo i to wszystko za 33,81zł brutto. Jak dla mnie rewelacja.
Przelicznik.
To jest abonament złotówkowy. W abo FIRMA 55 masz 156zł netto i to "schodzi" po 24 grosze netto co daje 650 minut. Jeżeli chodzi o smsy to przelicznik jest po 12gr więc tych smsów jest 1350. Około. Te pakiety kwotowe są netto i "schodzą" po cenie netto! Mało istotne, ważne, że ilości minut i smsów się zgadzają. Dopiero po przekroczeniu abo masz sms do 15gr a minuta 29gr.
Napisz na PW i podaj mail to Ci wyślę regulamin. W salonie jakoś ciężko im go odszukać, sami się gubią. Byłem, pytałem.
Pomogłem?