• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #560189  autor: muras17
 12 cze 2012, 16:36
Witam, chciałbym zapytać, może ktoś bedzie wiedział, bo słyszałem od znajomych, że można wywalczyć dużo lepsze warunki.
Sprawa jest taka, jestem z t-mobile ponad 10 lat. Ogolnie z rodziną mamy taryfe rodzinna, w t-mobile mamy 4 telefony i internet. Niedługo kończy się moja umowa i mam zamiar postawic sprawe w ten sposob : albo dają mi iphona lub sony xperie s w super cenie albo wszystkie numery przenosze do play. Otoz w tym wlasnie play ceny telefonow sa niewiele wyzsze badz TAKIE SAME jak dla dlugoletniego klienta z wieloma numerami. Slyszalem ze np w Niemczech takie rzeczy to normalka i klienci dostaja super telefony w dobrych cenach jezeli stają murem przy swoim. Czy cos takiego w Polsce moze sie udac?

#560191  autor: potargany
 12 cze 2012, 16:39
Tu jest POLSKA - nie ma lekko

Pieniądze to nie wszystko ...

#560192  autor: thonka
 12 cze 2012, 16:47
zapraszam do tego watku. http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=45977

ostudze jednak twoje zapaly - nie ma szans, ze takim szantazem cokolwiek ugrasz.

o bajke o Niemczech mozesz spokojnie zapomniec.

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet