kowcio pisze:U mnie Play zaczął od jakiegoś czasu spoko działać, jeśli chodzi o neta. Nie zrywa ( W Plusie - mogę o tym pomarzyć! Przez te Aero2 :-/), transfery też ok 3 Mbps w godzinach szczytu są, to czego więcej wymagać. Czasami też ok 7, tak jak i w Orange. No a Plus... Godziny szczytu 0,5-0,7 Mbps i strony się czasami w ogóle nie chcą wczytać, często zrywa połączenie. Kiedyś to był najlepszy net, a teraz..
Szczerze, za jakiś czas chyba będe brał neta mobilnego i nie widzę innej opcji, niż Play....
ja mam neta mobilnego Play Online.od dawna,umowa raz już była przedłużona (z modemem bo wtedy notebooków nie było w ofercie,a byłem zainteresowany) i będzie przedłużona nastepny raz tylko w ofercie z notebookiem,oby był dostępny,jak nie to poczekm 2,3 dni do tygodnia i powinien być. w miedzyczasie przeglądam oferty starych sieci i to jest tragedia,każda sieć starsza ma niższe limity i gorsze 3G od Play - testowane na starterach,stare sieci przeważają tylko na terenach wiejskich gdzie Play nie ma zasięgu,za to zasięg Play w każdym mieście dużym i małym jest ok,a gorsza oferta w starych sieciach o czym może świadczyć jak nie o lekceważeniu klientow ? jak sobie pomyślę,że miałbym zmienić net mobilny na net w którejś ze starych sieci to oferty są tak źle,że czułbym się jakby czas się zatrzymał parę lat temu bo te oferty to są jakieś z przeszłości.