• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #554008  autor: njczyziu
 14 maja 2012, 12:28
Witam,
na stronie do uzupełnienia informacji dla tej usługi pojawia się coś takiego:
http://img85.imageshack.us/img85/74/0001bk.png

Proszę mi powiedzieć co ja mam wpisać w miejscu "Data imienin".
Czy mam wpisać pierwszą ich datę po moim urodzeniu (01.01.1987) czyli 1987-01-28,
czy może najbliższe moje imieniny: 2013-01-28 ?

Pozdrawiam

#554019  autor: KC-KARLOS
 14 maja 2012, 13:17
njczyziu, to proste - wpisujesz aktualną datę swoich imienin, które będziesz obchodził w tym roku. Jeśli miałeś już w tym roku imieniny, wpisz datę swoich najbliższych imienin i rok 2013.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#554024  autor: njczyziu
 14 maja 2012, 13:41
Aha, dzięki :)
A czy później po moich imieninach będę musiał na nowo ustawiać kolejną ich datę, czyli na kolejny rok? Umowę mam trochę dłuższą.

#554027  autor: KC-KARLOS
 14 maja 2012, 13:50
njczyziu, usługa raz już włączona będzie działać cały czas, aż do jej odwołania. Kolejny bonus otrzymasz w przyszłym roku za:
> kolejny rok w Orange
> kolejne Twoje urodziny
> kolejne Twoje imieniny

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#554035  autor: njczyziu
 14 maja 2012, 14:18
Kolejny bonus otrzymasz w przyszłym roku za:
> kolejny rok w Orange
To ta usługa włącza również bonus za korzystanie z sieci Orange?
Jaki jest to bonus?

#554037  autor: KC-KARLOS
 14 maja 2012, 14:29
njczyziu pisze:To ta usługa włącza również bonus za korzystanie z sieci Orange?
Jaki jest to bonus?
Ten sam, co w usłudze Urodziny: 120 minut do Orange na 1 dzień.
Bonus jest przyznawany w dniu rocznicy włączenia się do sieci Orange (data jest już na stałe zaprogramowana w systemie billingowym operatora).

#554039  autor: njczyziu
 14 maja 2012, 14:32
Karlos20 pisze:
njczyziu pisze:To ta usługa włącza również bonus za korzystanie z sieci Orange?
Jaki jest to bonus?
Ten sam, co w usłudze Urodziny: 120 minut do Orange na 1 dzień.
Bonus jest przyznawany w dniu rocznicy włączenia się do sieci Orange (data jest już na stałe zaprogramowana w systemie billingowym operatora).
Dzień przed tym wydarzeniem, również otrzymam sms'a z informacją, że coś takiego nastąpi?

#554042  autor: KC-KARLOS
 14 maja 2012, 14:39
njczyziu pisze:Dzień przed tym wydarzeniem, również otrzymam sms'a z informacją, że coś takiego nastąpi?
Esa z bonusem okolicznościowym otrzymasz 3 razy:
> w dniu rocznicy od podpisania umowy z Orange (lub aktywacja numeru prepaid)
> w dniu imienin
> w dniu Twoich urodzin.

[ Dodano: 2012-05-14, 14:41 ]
Nie wcześniej. Na Orange On-line, jak tam się zalogujesz, będzie dodatkowo info o ilości dni pozostałych do Twoich urodzin, czy imienin, w których otrzymasz bonus.

#554077  autor: ezaq
 14 maja 2012, 18:05
Dodam, że data urodzin i data imienin może być dowolna, bo nie jest to w żaden sposób weryfikowane, więc można sobie wybrać kiedy chce się dostawać bonus. Natomiast raz wybranych dat już nie można zmienić.