• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #553367  autor: galtom
 11 maja 2012, 07:25
Witam,
z troche innej beczki.
Jestem w trakcie podpisywania umowy z Play (nie wiem po cholere do tego kurier zamiast poczty - ale to osobna sprawa).
Mam miec umowe na kwote 29 zł (tylko sim) w tym 150 minut/325 sms + 1GB (W salonie Play to samo = umowa na 12 miesiecy i 120 minut - to tak przy okazji).

Anyway, domyslam sie, ze Play (jak wszyscy) uszczesliwi mnie dodatkowymi uslugami typu jakies muzyczki w telefonie, darmowe minuty czy rozmowy do kogos tam i inne takie dodatki co sie o nich jasno nie mowi, a ktore za miesciac czy dwa beda platne.

Nie chcialbym otrzymac nagle faktury na ktore te opcja pojawia sie nagle jako +7 zł, + 15 zł, itd...

Co mam od razu (dzwoniac do BOK, chyba ze da sie przez www?) wylaczyc?

Pozdrawiam,
Galtom

#553376  autor: opti
 11 maja 2012, 08:20
zaloguj sie na p24 i sprawdz jakie masz aktywne uslugi, w razie potrzeby sobie jakas usluge wylacz, nie ma sensu dzownic na bok, szkoda kasy na oplate za polaczenie :)

#553383  autor: galtom
 11 maja 2012, 09:48
O super, czyli na P24 wszysko bedzie jasno widac - fajnie.
Jeszcze nie korzystalem bo czakm na sim i kuriera wiec nie bylo okazji sprawdzic.

THX za info!

A (tak z ciekawosci) z jakich dodatkwo platnych pakietow korzystaci, ewentualnie co potencjalnie jest do wyboru w abounamencie jako dodatek, ktory warto rozwazyc?

Pozdrawiam,
Galtom

#553396  autor: MADMAX
 11 maja 2012, 11:58
Z wszystkiego co na koncie dodatkowo masz za free warto korzystać szczególnie jeśli są to rzeczy typu stan darmowy, dodatkowy pakiet minut itp.
Zbieraj minuty warto sobie zostawić nawet po okresie promocyjnym o ile dużo rozmów z innych sieci odbierasz (przelicz na ile Ci się to kalkuluje).
Za włączenie e-faktury też dodatkowe minuty dostaniesz.

Pozdrawiam

#553397  autor: Mila89
 11 maja 2012, 12:02
@galtom przenosisz z karty nr czy nowa aktywacja??? bo ja przechodzac z pf do identycznej oferty co ty dostalem te same warunki tylko umowe na czas nieokreslony czyli w kazdej chwili moge im powiedziec goodbye gdyby sie oferta zmienila i nie mam 12 miesiecznej smyczy

14 lipca wyłaczyłem AdBlocka-

Nokia 33310--> Mitsubishi Trium :P --> Nokia 3310--> SE K300i-->SE K700i-->Samsung L760-->LG KU990--> Nokia e72--> Samsung Galaxy SII--> Sony Z3c--> Xperia XZ--> LG G6