• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #544017  autor: KR2615
 29 mar 2012, 21:46
Witam.
Przed chwilą dostałem SMSa o następującej treści:
1go dnia najbliższego okresu rozliczeniowego zacznie obowiązywac opłata za Pakiet dla e-faktury-3zl/mies. Wykorzystaj minuty na rozmowy! Szczegoly:play.pl
podpisanego przez PLAY

Oczywiscie pierwsze co zrobilem to wylaczylem ten szajs bo na co i placic 3zl zeby zyskac kolejne 30 minut jak nawet nie wykorzystuje polowy abonamentu? Czy wy tez cos takiego dostaliscie? IMO PLAY jak i wiekszosc operatorow robi wszystko, zeby tylko wydoic z abonenta jak najwieksza kwote kazdego miesiaca. Taka recepta na kryzys ;]

#544021  autor: KC-KARLOS
 29 mar 2012, 21:51
krzys, w regulaminie pisze, że po pół roku korzystania z pakietu e-faktura; będzie naliczana opłata za pakiet minut, NIE za e-fakturę.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#544035  autor: m.sta
 29 mar 2012, 22:08
na jedno wychodzi.

#544036  autor: KC-KARLOS
 29 mar 2012, 22:10
m.sta pisze:na jedno wychodzi.
Otóż nie,
mając e-fakturę, nie płacisz za jej otrzymywanie. Play tylko dorzuca dodatek do e-faktury, który można wyłączyć, jak każdy pakiet dodatkowy.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#544037  autor: Ranger
 29 mar 2012, 22:11
Ja myślę, że koledze chodziło o to, że tak czy siak jest "stratny" 3 złote :wink:

Obrazek

#544038  autor: KC-KARLOS
 29 mar 2012, 22:14
Ranger pisze:Ja myślę, że koledze chodziło o to, że tak czy siak jest "stratny" 3 złote
Powiem tak: za 3 zł tak normalnie nie dostaniesz 50 minut do wszystkich sieci!
nawet w prepaidach tak dobrze nie jest.

#544060  autor: wojciechwm
 29 mar 2012, 23:01
Krzyś ! tyś grzecznie został poinformowany,że iż twój DARMOWY pakiet minut za e-fakturę od "1go dnia najbliższego okresu rozliczeniowego zacznie obowiązywac opłata za Pakiet dla e-faktury-3zl/mies"
Ty się ciesz,że iż PLAY nie postąpił z tobą jak z kolegą w T-mobile ---> http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php ... 03b0cea360

Wyłączyłeś ten pakiet minut w play24 ? a tego opisu nie widziałeś ??? :smt064 ???
"Pakiet 30 minut do wszystkich e-Faktura może włączyć każdy z Abonentów oferty LongPlay 29, 49, 69, 99, LongPlay SMS 29, 49, LongPlay TELEFON 29, 49, 69, Play Premium który ma aktywowaną usługę e-Faktura.
Pakiet jest przyznawany za 0 zł co miesiąc przez 6 kolejnych miesięcy od momentu włączenia pakietu."
Do kogo/a co ty masz pretensje ? :)

:supz:

#544066  autor: Ranger
 29 mar 2012, 23:19
Karlos20 pisze:Powiem tak: za 3 zł tak normalnie nie dostaniesz 50 minut do wszystkich sieci! nawet w prepaidach tak dobrze nie jest.
Wszystko spoko, ale nie każdy potrzebuje dodatkowych minut, nawet w tak atrakcyjnej cenie :wink: No a teraz koniec zbaczania z tematu :P

Obrazek

#544070  autor: KC-KARLOS
 29 mar 2012, 23:26
Ranger pisze:Wszystko spoko, ale nie każdy potrzebuje dodatkowych minut, nawet w tak atrakcyjnej cenie
Też prawda. Wolność wyboru :)
Ale opłata za e-fakturę to jakieś pomówienie. Bo to opłata za bonusowe minuty, za same posiadanie e-faktury, która w utrzymaniu jest bezpłatna.