• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#542268  autor: marcinb
 22 mar 2012, 14:14
Słuchajcie, czy nie jest tak, że w taryfach Biznes transmisja danych jest wykorzystywana z pakietu złotówek? Może lepiej wybrać ten abonament. Za bodajże 48 zł netto (jeśli dobrze pamiętam) jest też bardzo duża liczba minut + za darmo do play i na stacjonarne.

:arrow: Na forum Telepolis od 29.01.2006.

#542318  autor: Spioszek
 22 mar 2012, 17:57
Karlos20 pisze:Dostajesz:
75 PLN netto podstawowego Pakietu Złotówek + Promocyjny Pakiet 55 PLN netto.
Łącznie: 130 zł netto
Nie chce się czepiać, ale gdzie dokładniej jest ta informacja w cenniku? znalazłem tylko info o 75 netto a o tych 55zł już nie.

#542321  autor: KC-KARLOS
 22 mar 2012, 18:07
darkangel pisze:Nie chce się czepiać, ale gdzie dokładniej jest ta informacja w cenniku? znalazłem tylko info o 75 netto a o tych 55zł już nie.
Wszystko pisze w regulaminie oferty Tylko SIM (info o promocyjnych pakietach kwotowych) + cennik oferty Firma (podstawowe złotówki w ramach abonamentu). Zresztą wiadomo, że jeśli taryfa Firma 75 tak się, to znaczy, że w niej otrzymuje się 75 zł netto do wydzwonienia.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#543188  autor: matig89
 27 mar 2012, 10:21
kolega karlos20 ma racje :) wszystko co pisze jest ok...
smsy, mmsy i minuty schodza z pakietu zlotowek, ktory wyglada dokladnie tak, ze dostaje sie te 130. dodatkowo jesli ktos dzwoni za granice z taryf firma schodza jeszcze rozmowy miedzynarodowe (nie mylic z roamingiem).
we wspomnianych wczesniej taryfach biznes rzeczywiscie schodzi internet z abonamentu. ale sa one dostepne tylko i wylacznie u DB... w salonie ich nie ma. dodatkowo opcja przytoczona wczesniej za 48 zl netto to opcja z telefonem. bez telefonu wyglada to inaczej. ze sie tak zareklamuje jest to tutaj: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

Doradca Biznesowy Play
poszukujesz oferty dla siebie, zglos sie: http://doradcaplay.xgsm.pl
zapraszam tez na strone: www.doradcabiznesowyplay.dl.pl