• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #535037  autor: Pablo-1986
 15 lut 2012, 11:06
Witam! Planuję przejść do tej oferty :Przejdź do LongPlay za 1 zł, szczegół znam, jednak interesuje mnie 1 rzecz. Otóż, czy w momencie gdybym wypowiedział umowę to czy byłaby możliwość otrzymania 50% rabatu na taryfę Stan Darmowy 129 w ofercie bez telefonu?
Ostatnio zmieniony 15 lut 2012, 18:21 przez Pablo-1986, łącznie zmieniany 1 raz.

Dobry humor podstawą dnia.

#535251  autor: fortel
 16 lut 2012, 15:47
Wpisuję w wyszukiwarkę Long Play za 1 zł na stronie play24 i ...wyskakują mi ,,oferty archiwalne''.Na pewno chodzi Ci o tą taryfę?

#535266  autor: KC-KARLOS
 16 lut 2012, 17:14
Zgadza się - to jest promocja dla przenoszących numer do Play. Oferta limitowana - dostępna TYLKO dla 1 numeru MSISDN na koncie Abonenta.
W ramach abo dostaje się do wyboru 60 minut do wszystkich sieci lub darmowe rozmowy do sieci PLAY. Wybrany jeden pakiet jest przyznawany przez 6 okresów rozliczeniowych. Po podpisaniu umowy pierwszy pakiet jest niepełny (rozliczony proporcjonalnie).
Uwaga; BRAK OPŁATY AKTYWACYJNEJ - każda faktura będzie na kwotę 1 zł o ile nie będzie się dzwoniło czy pisało poza fakturą.
Warunek skorzystania z promocji: AKTYWACJA E-FAKTURY. Inaczej, nie otrzyma się na pół roku pakietu dodatkowego, o którym mowa wyżej.

Umowa jest BEZTERMINOWA - już po miesiącu będzie można:
> skorzystać z RePlay'a (dowolna oferta abo i mix)
> zmigrować do Fresh'a
> przenieść się do innej sieci (abo, mix lub karta).
Przy tych opcjach (bez RePlaya) trzeba pamiętać o 30-dniowym okresie wypowiedzenia.
CENNIK: 39 GR/MINUTA, 18 GR/SMS, 19 GR/MMS, 12 GR/100 kB. Brak usług obniżających koszty. Brak pakietu złotówek. Wszystkie koszta lecą poza abonament.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#542340  autor: lewwy
 22 mar 2012, 19:17
Witam!
A ja mam pytanie odnośnie przejścia z "LongPlay za 1 zł" do abonamentu z wykorzystaniem RePlay'a, czy muszę czekać ten miesiąc(abo jest od 14.03. pierwszy cykl minął 20.03), czy mam wypowiadać umowę czy dostanę ofertę z automatu?
Jeśli ktoś mógłby napisać, co i jak po kolei będę bardzo wdzięczny.
A i jeszcze jedno, czy niezgoda na marketing będzie w czymś przeszkadzać, jeśli tak jak najprościej ją cofnąć?
Pozdrawiam

#542361  autor: KC-KARLOS
 22 mar 2012, 20:23
lewwy, umowa w ofercie LongPlay 1 zł jest na czas nieokreślony, więc nawet jeśli minie miesiąc rozliczeniowy w niej, możesz skorzystać z oferty przedłużeniowej RePlay w sklepie Play.
Możesz też wysłać wypowiedzenie umowy z przeniesieniem numeru do Fresh'a na kartę, wówczas również otrzymasz ofertę RePlay - wycofanie wypowiedzenia jest możliwe w ciągu 30 dni od dotarcia wniosku o rozwiązanie umowy, w innym przypadku numer przejdzie na kartę po upływie wypowiedzenia.
Podpisanie aneksu RePlay nie powoduje naliczenia opłaty aktywacyjnej, gdyż numer nadal będzie działał w abonamencie Play.

[ Dodano: 2012-03-22, 20:25 ]
lewwy pisze:A i jeszcze jedno, czy niezgoda na marketing będzie w czymś przeszkadzać, jeśli tak jak najprościej ją cofnąć?
To nie będzie w niczym przeszkadzało, najwyżej nie otrzymasz telefonu z BOK PLAY w sprawie RePlay.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟