Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Nie pełny + okres na jaki jest promocja w obu przypadkach: nie pełny do 9 marca + 3 miesiącePWK pisze:Witam
Mój ojciec przeniósł numer do Play, wziął abo Super MNP Stan Darmowy 29. Numer został przeniesiony wczoraj, 1 marca. Dzisiaj "odwiedziłem" jego konto na Play24 i mam kilka pytań do bardziej zorientowanych.
1. Według regulaminu promocji ojciec dostał rabat na abo w wysokości 50% przez pierwsze trzy miesiące. Jak to jest liczone? Czy są to pełne trzy miesiące, czy pierwszy niepełny (w jego przypadku od 1 do 9 marca) + kolejne dwa pełne?
2. Podobnie jest ze stanem darmowym, który jest gratis na 3 miesiące. Pytanie jak wyżej, jak to jest dokładnie rozliczane, kiedy ewentualnie trzeba go wyłączyć, gdyby nie chciał z niego korzystać po okresie promocyjnym?
Tak po wyłączeniu w kolejnym miesiącu nie będzie pobierana za nie opłata. Możesz to sprawdzić na play24 w zakładce usługi (jak dobrze pamiętam).PWK pisze: 3. Włączane były także opcje dodatkowe, jak "Zbieraj minuty" czy "Muzyka na czekanie", płatne standardowo po 2 PLN, ale z tego co wiem, to też przez jakiś czas również "gratisowe". Rozumiem, że jak je dzisiaj wyłączyłem to żadne opłaty nie będą naliczone?
Na razie to tyle, jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę.
Pozdrawiam