• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #536988  autor: KR2615
 24 lut 2012, 19:31
Witam
Mam bardzo fajny numer w PLAY z dość ciekawą ofertą abonamentową. Zastanawiam się nad jego sprzedażą. Proszę niech ktoś doświadczony mógłby mi powiedzieć jak to wygląda? Do końca umowy pozostało mi kilkanaście miesięcy. Czy osoba, która ode mnie kupi ten numer (wraz z abonamentem oczywiście) zachowa wszystkie przywileje? Jakie dokumenty potrzebuję i jak wyglada procedura cesji. Oraz czy będę się musiał spotkać z kupcem osobiście, żeby jej dokonać?
Ostatnio zmieniony 26 lut 2012, 11:51 przez KR2615, łącznie zmieniany 1 raz.

#536997  autor: pakierhakierxd
 24 lut 2012, 20:34
Z tego co wiem to właściciel i osoba która chce aby numer na nią został przepisany muszą się pojawić w salonie razem,pewnie osoba która będzie chciała aby na nią by był ten nr musi mieć dowód osobisty jakieś zaświadczenie o zatrudnieniu czy coś aby potwierdzić swoją wiarygodność płatniczą,przywileje zostaną zachowane nie raz widziałem na allegro czy gdzieś jak ktoś chciał przepisać i tam tak było jak ktoś miał...

Pozdrawiam :)

#537858  autor: Espi
 28 lut 2012, 19:38
Co do zachowania przywielejów sugerotwałbym kontakt z BOK Twojego operatora, ponieważ o warunkach cesji świadczy regulamin promocji danej,także z tym róznie bywa, sam też nie raz miałem okazje o tym sie przekoanć :)