Ja jestem w play i cała moja rodzina i poza echem kiedyś większych problemów nie było zasięg mam wszędzie jeszcze nigdy nie miałem komunikatu sieć niedostępna przy wyborze operatora może to zależy od lokalizacji ja w Supraślu/Białymstoku nigdy nie miałem problemów takich aby ktoś nie mógł się do mnie dodzwonić lub ja bym nie mógł zadzwonić
[ Dodano: 2012-02-12, 15:54 ]
Ps. prawie ciągle jestem na zasięgu 3g playa kiedy u innych by było tylko 2g w mojej miejscowości
[ Dodano: 2012-02-12, 15:56 ]
Wcześniej byłem w orange parę lat ale przez zasięg w moim domu zmieniłem operatora i jest o wiele lepiej

Może kiedyś zmienię opa jeśli orange lub t-mobile postawią nadajnik 3g i będzie można normalnie z neta korzystać i oczywiście jak zasięg się poprawi zobaczymy co networks da

Pewnie i tak nic się nie zmieni do sierpnia i przedłużę umowę z play
[ Dodano: 2012-02-12, 16:07 ]
Od początku umowy w play miałem trochę problemów ale nie aż takie duże
o to lista na to pisałem zgłoszenia:
1)Pojawiał się wkurzający komunikat jesteś poza strefą taniego internetu nie prosiłem o niego więc musiałem go wyłączyć
2)Internet na 2g playa nie działał
3)Wyłączyłem roaming przez zgłoszenie a i tak policzyli 12zł na szczęście udało się obniżyć o 25 % abonament na 1 miesiąc czyli zamiast 12 dało to ponad 17zł chcieli dać dodatkowe minuty ale że mam ich masę to się nie zgodziłem
4)Echo podczas rozmowy
5)Przy podpisaniu umowy miałem dostać pakiet 250 mb a nie dostałem więc napisałem zgłoszenie i dostałem i do tego jakąś rekompensatę
Obecnie jest ok jak widać jestem cierpliwy miałem wiele operatorów i u każdego są jakieś kwiatki
[ Dodano: 2012-02-12, 16:07 ]
Czasem musiałem pisać parę zgłoszeń na 1 rzecz bo durnie nie zrozumieli