thonka pisze:Xy, dokladnie tak jak napisales. placisz tylko za dwie pierwsze minuty (lub sciagane sa one Tobie z oglnej puli z abonamentu) i potem do 60 minuty wlacznie gadasz za darmo.
Rozumuję to tak: Rozmawiam 60 minut, a z puli minut są mi zabrane jedynie dwie minuty, tak? Jeśli tak to jest to całkiem niezła oferta...
thonka pisze:problem w tym, ze nie nadaje sie to na krotkie rozmowy, a nie zawsze sie tez gada po -nascie minut.
Do Dziewczyny dzwonię na T-Mobile aby się nagadać. Rozmowa nie trwa krócej niż 30 minut

Na krótkie rozmowy dzwonię na Plusa.
przy zobowiazaniu sie do posiadania tego pakietu przez min. 6 miesiecy cena spada o 20%.
Ciekawa opcja. Warta rozważenia.
thonka pisze:siec rodzinna jest o tyle dobra, ze dziala w dwie strony, a jezeli jest dodawana do TT to nawet z zerowym kontem mozna sie do Ciebie dodzwonic (musza chyba byc tylko aktywne wychodzace).
Ważne abym ja miał jak najtaniej w Sieci do jednego numeru. W drugą stronę czyli do mnie taniej jest dzwonić na Plusa
thonka pisze:tylko wazne jest, zeby druga osoba nie byla juz czlonkiem innej SR
Mhm, to już wiem czemu nie mogę utworzyć grupy

Jak można opuścić istniejącą (nieaktywną) sieć rodzinną?
Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71