• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #533329  autor: facet_z_marek
 07 lut 2012, 13:53
już około miesiąca walczę i nic.

mam abonamenty firmowe i tak naprawdę z oferty mnie interesującej nic nie było na stanach, więc wybierałem jakieś zamienniki telefonów, ale akurat laptop nie ma zamiennika , czyli innego laptopa... są tylko małe netbooki, którego już posiadam.

Nawet działa zamówień nie wie czy będzie i czy kiedykolwiek będzie....

Owszem w ofercie nadal jest, czy ktoś tam kontroluje stany magazynowe ?
Ostatnio zmieniony 07 lut 2012, 21:26 przez facet_z_marek, łącznie zmieniany 1 raz.

#533349  autor: OrangeDlaFirm
 07 lut 2012, 15:33
w Orange na BOK wygląda to podobnie, od miesiąca ani widu ani słychu po kilku laptopach które są w cenniku tylko ;)

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#533382  autor: facet_z_marek
 07 lut 2012, 18:21
powinien się tym zająć UOKiK

niedostępne artykuły powinny być usuwane z oferty lub uzupełniane w przeciągu 7dni.

jest to przykład nieuczciwej konkurencji, ściągamy klienta do punktu sprzedaży ofertą reklamowaną, a później się okazuje iż brak tego czego szuka(w całej Polsce) i proponuje mu się coś innego (co miało miejsce u mnie).

#534097  autor: Orfi
 11 lut 2012, 01:22
Nie dziw się, takie postępowanie to standard i nie dotyczy tylko jednego operatora. Zawsze tłumaczą się tym, że dany model nie jest zdjęty z cennika, bo gdzieś w którymś punkcie czy salonie w Polsce jest jedna sztuka. Ostatnio tak szukałem Nokii E72 w Play i też okazuje się telefon-widmo. Podobnie z SGS II w Plusie ok. miesiąc temu nie mogłem kupić, chociaż tutaj akurat wykazali minimum inwencji, bo obiecali, że za 2- 3 tygodnie może coś dla mnie znajdą, w końcu dałem sobie spokój z operatorem i aneksem, przynajmniej na razie.

Orfi