• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #532926  autor: vodzu91
 05 lut 2012, 19:08
Może jest na forum ktoś, kto orientuje się kiedy wreszcie pojawi się na nowo w ofercie Orange Iphone 4s 16 GB?

Wyrażałem chęć przedłużenia umowy z tą siecią ale od 2 tygodni zbywają mnie cały czas odwiedzaniem strony i sprawdzaniem dostępności. Średnio ogarnięta Pani chciała mi nawet wcisnąc SGS II przekonując o jego wyższości nad Apple :mrgreen:

Wydaje mi się śmieszne, aby tak popularny mimo wszystko model, w tak dużej sieci był niedostępny od 2 tygodni..

Pytanie brzmi- kiedy się pojawi? Bardziej jutro czy raczej za miesiąc.

#532999  autor: st.konsultant
 05 lut 2012, 21:59
To raczej nie wina Orange. W T-Mobile od pewnego czasu też dostanie Iphona graniczy z cudem...

#533352  autor: OrangeDlaFirm
 07 lut 2012, 15:37
nie ma na to reguły, od zawsze jest problem z produktami apple - pojawiają się pojedyncze sztuki, natomiat musisz miec niezlego farta zeby sie zalapac ;)

nie lepiej wziac ten nowy plan korzystny 900, 110zl netto miesiecznie;
990min do wszystkich
1gb internet
nielimitowane w orange
100 sms do wszystkich na 2 lata
sgs II za 60zl brutto przy umowie na 24mce?

edit; lumia 800 będzie po rabacie za 48zl brutto

ew. więcej szcegolow PW

Obsługa Klienta Biznesowego. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW.

#533425  autor: wtd
 07 lut 2012, 21:08
OrangeDlaFirm pisze:sgs II za 60zl brutto przy umowie na 24mce?
vodzu91 pisze: Średnio ogarnięta Pani chciała mi nawet wcisnąc SGS II przekonując o jego wyższości nad Apple
No rzeczywiście..

#533593  autor: adam.wisnia
 08 lut 2012, 18:26
Ale czy coś wiadomo żeby Iphone miał być dostępny? W sobotę dostanę swoją ofertę przedłużeniową (przynajmniej pierwszą wersję) i chciałbym wziąć ten telefon właśnie. Jeżeli rzeczywiście będzie to niemożliwe to się będę musiał zastanowić nad pożegnaniem z orange :/

http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=1958761