Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Zerknąłem w regulamin pod ofertą, w którym można znaleźć m.in.:Super MNP Stan Darmowy 29
Miesięczny abonament przez pierwsze 3 m-ce - 14,50 zł
Miesięczny abonament po pierwszych 3 m-cach - 29 zł
Minuty do wszystkich sieci - 180
Poza abonamentem
Minuta połączenia do wszystkich sieci - 39 gr
Dodatkowo 50 minut miesięcznie przez 6 m-cy za zakup przez internet.
Odszukałem więc Cenniku Oferty LongPlay (Plan Cenowy II), do którego odwołuje się regulamin, a w nim:Szczegóły Oferty Promocyjnej
3. W ramach niniejszej Oferty Promocyjnej osoby, o których mowa w pkt 1 powyżej otrzymają:
a) promocyjny pakiet złotówek, który jest przyznawany zgodnie z Tabelą 1 poniżej, na zasadach opisanych w pkt 4 niniejszej Oferty Promocyjnej.
Tabela 1
Abonament: LongPlay II 29 (Stan Darmowy 29)
Promocyjny Pakiet Złotówek MNP: 41,20 PLN
----------------------------------------
4. Szczegóły przyznawania Promocyjnego Pakietu Złotówek MNP, o którym mowa w pkt 3 lit. a
c) Promocyjny pakiet złotówek MNP może być wykorzystany na usługi podstawowe wymienione w Cenniku Oferty LongPlay (Plan Cenowy II) w Tabeli nr 1.
I jakbym nie liczył, to nie wychodzi mi, skąd się owe 180 minut bierze. Nie wiem, czy to jakieś nieaktualne regulaminy lub cenniki, czy ja coś pominąłem lub źle policzyłem. Prosiłbym więc o wskazanie, gdzie tkwi błąd i gdzie można się upewnić, że w podanej taryfie faktycznie jest te 180 min.Tabela nr 1: Cennik jednostek rozliczeniowych na usługi podstawowe rozliczane w ramach Pakietu Złotówek
Abonament: LongPlay II 29
Minuta połączenia głosowego...: 0,39 PLN
Przenosiłem już dwa nr do P4 przez neta, nie widzę powodów do obaw. Na niekompetentną osobę można trafić i w salonie. Przy załatwianiu przez telefon na plus jest to że każda rozmowa jest nagrywana, w salonie tylko Twoje słowo przeciwko sprzedawcy.PWK pisze:Procedurę przenoszenia numeru już przerabiałem, więc żadnych nurtujących pytań nie mam. Podejrzewam, że papiery, które normalnie podpisuje się w salonie, przywiezie kurier i po podpisaniu odwiezie je do P4. Ciekawy byłem jedynie, czy ktoś to załatwiał taką drogą i na ile sprawnie to przebiega.
podczas zamawiania oferty pewnie ukaże ci się okienko z konsultantem porozmawiaj z nim i chyba bęedzię ci mógł podmienić zwykłego sima na microsim'a, ja kiedyś trafiłem na takiego co chciał mi przyspieszyć zamówienie chciałem mieć 2 aboblade827 pisze:To podepne sie pod temat bo rowniez zbliza mi sie czas przeniesienia numeru z Orange do Play i chcialbym z ciekawosci zrobic to przez neta. Jednak mam iphona 4 a jak wiadomo jest tam karta microsim wiec gdzie lub komu zaznaczyc abym dostal juz karte microsim a nie zwyklego sima ?