• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #527829  autor: Animatter
 12 sty 2012, 18:33
Witam, kombinuje i nie wiem co zrobić, mam iPada w T i ich BC. iPad jak to iPad, smsów nie odbiera. Więc jak można się zalogować do iBoa? Mam komórkę w Play i przez jakiś czas dostawałem smsy na mój numer w Play, od jakiegoś czasu to nie działa...Przekładanie i wyciąganie kart sim odpada...
 #527842  autor: st.konsultant
 12 sty 2012, 19:37
Animatter pisze:Witam, kombinuje i nie wiem co zrobić, mam iPada w T i ich BC. iPad jak to iPad, smsów nie odbiera. Więc jak można się zalogować do iBoa? Mam komórkę w Play i przez jakiś czas dostawałem smsy na mój numer w Play, od jakiegoś czasu to nie działa...Przekładanie i wyciąganie kart sim odpada...
Od pewnego czasu hasło jednorazowe jest wysyłane tylko i wyłącznie na numer, na który się logujemy. W najbliższym czasie raczej to się nie zmieni. Nie jest to żadna awaria. Takie założenie firmy (względy bezpieczeństwa).

Spróbuj może zalogować się poprzez mobilne iboa.

http://www.telepolis.pl/news.php?id=19821
Ostatnio zmieniony 12 sty 2012, 20:29 przez st.konsultant, łącznie zmieniany 1 raz.

#527847  autor: Animatter
 12 sty 2012, 19:44
Dzięki za odpowiedź, widzę, że niestety nie ma tam liczby wykorzystanych MB ale przynajmniej mogę się zalogować...