• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #52383  autor: tomiboss2006
 08 lut 2006, 10:47
Mam pare pytań w związku z tym, poniewaz regulamin mi na nie niedal odpowiedzi :)

1.Ile czasu zajmuje dotarczenie kurierowi paczki od momentu zlozenia zamowienia? (min - max)?

2.Jak opłaca się rachunki w E-planie? Dostaje fakture poczta do domu (czyli standart) czy jakos inaczej?

3.Przy odbiorze wsytarczy podpis + rachunek np. za prad itp.?

4.Mam zamiar wziąśc dwa numery tylko ze chce midzy nimi miec darmowe rozmowy, wiec musze podac w polu 1 darmowy numer te numery na przemian, i czy mozna tak zrobic bo wkoncu te numery nie sa jeszcze aktywne :P

Dzięki za odp.

#52396  autor: Btk_Tomas
 08 lut 2006, 12:02
*100 i wszystko będziesz wiedział.[/b]

#52398  autor: tomiboss2006
 08 lut 2006, 12:11
hehe planuje tyrknac walsnie :P

cholera se k700i jeszcze wczoraj bylo na stronce orange a dzis juz niema :(

#52594  autor: D@rio
 09 lut 2006, 01:42
Ad 1 : teoretycznie po złożeniu zamówienia jeśli tylko mają ten telefon. Jego stan przecież możesz sprawdzać na bierząco. Natomiast z życia wiem że czas oczekiwania na telefon to ok. 14 dni.

Ad 2: Możesz płacić poleceniem zapłaty, przez internet albo jak Ci wygodniej. Możesz też drukować sobie blankiety i wpłacać na poczcie. Natomiast nie dostajesz żadnej faktury. Wszystko jest widoczne z poziomu Orange 24 On-line, łącznie z bilingiem który jest przygotowany w plikach PDF gotowych do wydruku.

Ad 3: tak, no i oczywiście jakiś dokument potwierdzający twoją wiarygodność osobową. No i rachunek musi być wystawiony na te samą osobę.

Ad 4: Dokladnie tak jak mowisz. Tu i tu musisz sobie ustawić Darmowe rozmowy.

Pozdrawiam.

#52600  autor: tomiboss2006
 09 lut 2006, 08:30
dzieki d@rio!!

co do 4 punktu

chodzi mi o to czy przy zamowieniu w pole darmowy numer moge podac numer ktory jest jecze nieaktywny ale wkrotce bedzie aktywny :D

p.s strasznie dlugo ten kurier chodzi :P

#52601  autor: rafcyk
 09 lut 2006, 08:35
Kiedys dalo sie tez slyszec opinie, ze po zakupie telefonu niektorzy czekali na aktywacje numeru ponad 10dni. Bylo to jakos na poczatku grudnia.

#52619  autor: tomiboss2006
 09 lut 2006, 11:16
w regulaminie pisze ze jezeli sobie nieaktywujesz sam to nastpeuje po 3 dniach automatyczna aktywacja numer

#52659  autor: rafcyk
 09 lut 2006, 14:45
Wiem, ze tak jest napisane, jednak praktyce troche inaczej to wygladalo. Tak przynajmniej twierdzily osoby na p.m.t.g Poszukaj sobie watkow na ten temat z okresu pazdziernik-grudzien 2005.

#52669  autor: D@rio
 09 lut 2006, 15:43
tomiboss2006 pisze:dzieki d@rio!!

co do 4 punktu

chodzi mi o to czy przy zamowieniu w pole darmowy numer moge podac numer ktory jest jecze nieaktywny ale wkrotce bedzie aktywny :D

p.s strasznie dlugo ten kurier chodzi :P
Zrób właśnie tak jak mówisz. Myślę że nic się nie stanie i nikt się nie powienień doczepić ;) Wszystko będzie OK.