noved pisze:Orange ogólnie walczy aby utrzymać pozycję lidera w segmencie firmowym, więc telefony czy minuty są mniej istotne niż sama obsługa klientów, na którą kładą nacisk, jeśli mają do czynienia z firmami.
Ty to piszesz poważnie, czy sobie jaja robisz...? Miałem do czynienia w firmie z PH oraz z obsługą z różnych sieci i nie wiem ile mielibyśmy mieć numerów, aby ktoś z orange się tym sensownie zajął. Mam ok. 30 aktywacji w abonamencie firmowym, niestety, ale obsługa klienta to w tej sieci jest akurat dno:/
Przykłady można mnożyć, choćby przyjeżdża "z ofertą" PH z orange, który ma tą ofertę owszem, ale dla... jednego nowego numeru, o którym nikt o nas nikt nie mówił, ani nikt go nie chciał. Podczas gdy kilkukrotnie wcześniej było uzgadniane, iż prosimy o ofertę całościową na firmę. Pytanie PH u nas w firmie "a to Państwo mają więcej numerów...?"

O dziwo z każdej innej sieci (T-Mobile, Plus, Play) byliśmy w stanie otrzymać oferty wmiarę szybko, w Orange trawało to prawie... 2 tygodnie.
Albo inny przykład: uzgadniam telefonicznie przełużenie abo na którymś z numerów, wszystko ok, umawiamy się na kolejny dzień celem potwierdzenia. Co się dzieje kolejnego dnia...? Nikt nic nie wie o takiej ofercie, bo to "kolega Państwu pronował, nie ja, ja nie mogę nic takiego zaproponować"...
O obietnicach w stylu "skontaktuję się z Panem jutro" i albo braku jakiegokolwiek kontaktu albo konakcie np. po tygodniu już nie wspomnę:/
Obecnie czekamy na moment, aż będzie się dało w miarę bezboleśnie wypowiedzieć wszystkie abo i najrapwdopodbniej orange robimy papa...