• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #517872  autor: dzesi
 24 lis 2011, 22:27
Witam chce przenieść abonament z TM do play , wiec tak dzis dzwonilem do TM i za natychmiastowe przeniesienie numeru musze zapłacić 66 zl kary + 1 mczny abonament
czy obrazu numer zostanie przeniesiony w 1 dzień ?
Wydaje mi sie ze nie opłaca mi się przenieść abo na 24 mce w ofercie allinclusive 39 ale tel sa drogie wiec umowa 12 mcy all in 59 + zakup telef galaxy mini na wolnym rynku
Czy od konsultanta mogę dostać coś więcej w abonamencie bez telefonu ?, bo wiem ze w salonie dostane standard a jak to jest w centrali ? ( w końcu płace kare i przechodzę do nich ) co proponujecie ? ( chce mieć sporo minut i internet ) ,aq czy jest mozliwy allinclusive max bez abonamentu ?

#517922  autor: kerim36
 25 lis 2011, 08:52
dzesi pisze:aq czy jest mozliwy allinclusive max bez abonamentu ?
moge prosic jasniej??

Mapy do fabrycznych nawigacji Opel / Citroen / Peugeot / Renault / Fiat i inne
Pogotowie komputerowe / aktualizacja map GPS
http://www.klos.net.pl

#517927  autor: dzesi
 25 lis 2011, 09:35
Sorki za błąd :) , czy jest możliwy all inclusive max w opcji na 12 mcy i bez telefonu ?.Oraz czy od konsultanta mogę dostać więcej niż w salonie w ofertach bez telefonu ?
 #517934  autor: TrionLith
 25 lis 2011, 10:10
Witaj napisz mi jaki abo Cie dokladnie interesuje to fakt ze u nas dostaniesz wiecej niz w salonie .

#517936  autor: dzesi
 25 lis 2011, 10:30
Tak jak pisałem wyżej nie opłaca mi się oferta z telefonem bo tel sa drogie w play a interesuje mnie abonament all inclusive 59 bez telefonu tylko sam abonament oraz all inclusive max jeśli by się dało taką opcje bez telefonu tylko sam abonament , napisz mi co możecie mi dać maxymalnie i w razie czego zostawie ci dane byś się ze mną skontaktowała bo z tego co widzę pracujesz w p4

[ Dodano: 2011-11-26, 10:45 ]
up ? , czy konsultant może zaoferować więcej niż salon ? w ofercie bez telefonu ?

[ Dodano: 2011-11-28, 15:49 ]
Czy ktoś wie dlaczego p3 nie odpisuje na maile i nikt z infolinii nie odbiera telefonów ?
mieli do mnie oddzwonić i nic ani słychu czy ktoś na forum jest z p4 ?