• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #516318  autor: Kruprz
 18 lis 2011, 11:30
Skoro to mój pierwszy post na formu to sprzedarzowo Witam Wszystkich.

A teraz przechodzimy do pytania.

Interesuje mnie wasza opinia jaka oferta w T-Mobile bez telefonu była by najlepsza dla mnie. Od razu mówię, że nie mam innego wyjścia niż ten operator bo tylko ja jestem w innej sieci i muszę poświęcić się dla rodziny i przejść tam gdzie oni są :)

Co mnie interesuje:
- umowa bez telefonu,
- tylko minuty do wszystkich bez dostępu do internetu,
- chciałbym uruchomić sieć rodzinna (ja + 4 osoby z rodziny) aby mieć połączenia jak najtaniej (darmowe były by idealne),
- ostatnio (wczoraj) na stronie widziałem, że dają teraz na całą umowę smsy do T-mobile bez limitu za darmo - to też było by fajne,
- pozostałe 4 numery są w TakTaku i tam muszą niestety zostać :)
- i najwazniejsze abo tak do 40zł max (im taniej tym lepiej) :) ilość minut do wszystkich duża nie musi być bo jeszcze mam w sieci Play abo za 15,38zł gdzie mam dodaktowe 145 plus play i stacjonarne za darmo :)
- oczywiście oferta dla przenoszacego numer :)

Co wy byście mi proponowali ??

#516596  autor: banderas
 19 lis 2011, 16:28
idealna oferta to jest ta
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... z_telefonu
w skrócie
masz 1 godz mc do wszystkich + nielimitowane poł do t-mobile za 39 zł/mc na 2 lata

lub:
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... owa_okazja

opcja za 35 zł/mc
- 3 godziny do wszystkich

opcja 19 zł /mc
1 g i 20 min do wszystkich

umowa w 2 powyz przypadkach na 18 mc

dodatkowo mozna wykupic pakiet smsowy sztuk 500 do wszystkich za 9 zł

opcja na 12 mc istnieje jedynie jako dodatkowa aktywacja np jak zamawiasz u nich internet

banderassso

#516620  autor: gaskabalbinka
 19 lis 2011, 18:34
banderas pisze:opcja za 35 zł/mc
- 3 godziny do wszystkich
W rodzina 40 za 35zł jest 200 minut.

Jeżeli chcesz niski abo to za 19zł jest 80 minut
banderas pisze:opcja na 12 mc istnieje jedynie jako dodatkowa aktywacja np jak zamawiasz u nich internet
Ta oferta jest dostępna na 12 miesięcy tylko w sytuacji gdy zdecydujesz się na nią w ciągu 60 dni od podpisania/aneksowania twojej innej umowy mix/postpaid więc jeżeli nic innego w T nie masz to dostaniesz na 18 miesięcy.

Z połączeniami super sprawa - sieć rodzinna.

Za 39zł tworzysz 5osobową grupę (ty i 4 osoby) której numery między sobą rozmawiają za darmo w każdej możliwej kombinacji (każdy z nich ma co miesiąc 2000minut).

Teraz w apsach dostaniesz rabat na abo czyli 1zł przez pierwsze 3 miesiące.

#517808  autor: _karolka_
 24 lis 2011, 19:42
A czy polecacie poczekać do świąt jeszcze może trafi się coś ciekawszego czy raczej nie ma co liczyć?

#517810  autor: banderas
 24 lis 2011, 19:45
poczekaj te 3 tygodnie i się zobaczy, teraz coś tam reklamują ale przed świetami może coś jeszcze się pojawi
_karolka_ pisze:A czy polecacie poczekać do świąt jeszcze może trafi się coś ciekawszego czy raczej nie ma co liczyć?

banderassso

#517826  autor: gaskabalbinka
 24 lis 2011, 20:41
banderas pisze:poczekaj te 3 tygodnie i się zobaczy, teraz coś tam reklamują ale przed świetami może coś jeszcze się pojawi
bzdura. od 16 listopada są już świąteczne oferty.

#517851  autor: MK_
 24 lis 2011, 21:39
Rozważałeś pre-paid? Co jakiś czas są podwójne doładowania więc koszty spadają o połowę.

Lubię to! 50zł na 5 miesięcy - 113min&200MB na miesiąc