Karlos20 pisze:Pakiet NON STOP nie jest cykliczny, można go aktywować max 5 razy w ciągu okresu rozliczeniowego.
Wiem o tym, odnosiłem się do pakietu Internet 100MB
Dlatego napisałem, że nie dotyczy to pakietu Non Stop 50 (tak jak mówisz aktywacja 5razy w miesiącu, nie odnawia się oraz przyznawane jest 50MB bez znaczenia dnia okresu rozliczeniowego). Ja zawsze odnawiam pakiet Smartfon aktywując pakiet 1GB lub 500MB a potem za parę dni zlecam jego dezaktywacje, które skutkuje z końcem miesiąca.
Swoją drogą, czy w czystej taryfie Long Play II (Stan Darmowy) pakiet Internet działa normalnie po Play/Plus oraz po wykorzystaniu obniżana jest prędkość? Wydaje mi się, że tak studiując regulamin. Nawet chyba nie da się już aktywować pakietów działających tylko po Play (poza tymi przyznawanymi po aktywacji). Chodzi mi po głowie przedłużenie umowy w taryfie Stan Darmowy i aktywacja pakietu Internet 1GB.
Nie da się przedłużyć umowy bez telefonu z All Inclusive Max a wymyśliłem sobie, że przedłużę na Stan Darmowy i uruchomię pakiet 1GB/25zł tylko konsultanci zaklinają się, że po wykorzystaniu 1GB będzie opłata naliczana zgodnie z cennikiem bez blokady prędkości.
Jakby nie patrzeć to
All Inclusive 250MB + Pakiet Internet 500 = 750MB (10zł+15zł)
Stan Darmowy + Pakiet Internet 1GB = 1GB (25zł)