• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#514254  autor: pakierhakierxd
 08 lis 2011, 21:34
Jak przecież abo 49zł nie będzie przy normalnym wzięciu abonamentu tylko przy użyciu statera x fighters

Pozdrawiam :)

#514285  autor: Tajemniczy28
 09 lis 2011, 06:59
NO to trzeba taki starter zdobyć. Od czego mamy internet.

#514290  autor: Ruben
 09 lis 2011, 08:04
Tajemniczy28 pisze:NO to trzeba taki starter zdobyć. Od czego mamy internet.
Ze zdobyciem startera nie ma większych problemów ale niestety trzeba zmienić numer. Ta promocja nie obowiązuje przy MNP. W moim przypadku nie chciałbym zmieniać numeru, którego używam od wielu lat.

#514296  autor: Tajemniczy28
 09 lis 2011, 08:26
Nie wiem dokładnie ale proponuje wejść na ich stronę i poczytać czy przypadkiem przy przeniesieniu
http://www.redbullmobile.pl/fileadmin/p ... 09-11.pdfr

nie dostaje się czegoś, bo napewno jest m.in rabat 50% na 3 mies.

Zoataje więc albo nowy i lepsza oferta albo obecny i w/w regulamin.

#515001  autor: evolucja
 12 lis 2011, 00:30
Ruben pisze:Ta promocja nie obowiązuje przy MNP.
nie rozumiem ludzi, którzy nie mając pewności co do tego co piszą i tak to napiszą w taki sposób, że bezmyślnie wprowadzają w błąd innych.

Pisałem przecież, że MOŻNA przenieść numer.

#515065  autor: Ruben
 12 lis 2011, 14:33
evolucja pisze:nie rozumiem ludzi, którzy nie mając pewności co do tego co piszą i tak to napiszą w taki sposób, że bezmyślnie wprowadzają w błąd innych.

Pisałem przecież, że MOŻNA przenieść numer.
informacje jakimi dysponuję pochodzą z BOK i kilka osób tutaj na forum potwierdzało, że zniżka 25% obowiązuje tylko przy zakupie abonamentu ze starterem z puli promocyjnej.
Jeżeli więc nadal nie rozumiesz dlaczego panuje taka dezinformacja odnośnie tej zniżki , to napisz zapytanie do ich BOK. Chyba, że każda informacje z BOK mam traktować jako niesprawdzoną i niepewną?
Osobiście nie jestem zainteresowany tym abonamentem ani innym w sieci Play i to nie z powodu małej atrakcyjności ale akurat o tę zniżkę pytałem ponieważ znajomy był zainteresowany i na podstawie otrzymanych informacji udzieliłem tutaj odpowiedzi.
Jeżeli twierdzisz, że za 49zl można dostać 666min, to poproszę o linka do tej oferty.
Nie twierdzę, że nie masz racji ale w takim razie panuje chaos informacyjny. Jakbyś mógł to opisz krok po kroku jakie czynności wykonałeś żeby zachować numer (prepaid czy abonament) i uzyskać abo za 49zł z 666min.

#515161  autor: evolucja
 13 lis 2011, 00:34
Kupiłem starter, zgłosiłem swój numer na stronie/Facebooku/Twiterze/blagalem BOK o przyspieszenie kontaktu, gdy w koncu zadzwonili to powiedzialem, ze chce przeniesc numer z rabatem 25%, podpisalem umowe.
Nie interesuja mnie regulaminy na stronie i glupoty ktore gada bok. Najwazniejsze ze telesprzedaz nie robi problemow.

[ Dodano: 2011-12-28, 23:14 ]
Wyżalić się muszę.

Miało być tak pięknie, prosto bez żadnych kruczków. A tu niby przejrzysta oferta RBM już wcale taką oczywistą nie jest. Całkiem sporo regulaminów i promocji.

I skończyłem z 444 minutami zamiast 666 :(