• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #50872  autor: pluszak86
 02 lut 2006, 23:49
Mam pytanie i prosbe o pomoc: czy wiadomo cos na temat aby w Erze byl dostepny e-abonament cos na ksztal E-Planu w Orange? Ten w Orange jak dla mnie jest calkiem fajny.Troche drogie minuty ale darmowe polaczenia z jendym numerem za 15 to duzy plus no i MutliBox konto email i 100 sms na miesiac i kilka inny bajerow. Jak dla mnie to duzo wiecej niz to ze moge pojsc pogadac do salonu i dostac papierowy rachunek. Ale jest pewien problem jestem studetem i nie posiadam zadnych rachunkow wystawianych na mnie takich jakich oni zadaja... Wiec nic z tego... I jeszcze te problemy z BOKiem internetowym o ktrych tyle mozna przeczytac chociazby na forum Telepolis.
A pytam o Ere bo mam numer w Taktaku ktory chcialbym zachowac. Tylko czy cos takiego w Erze bedzie? I czy dla studentow? Na papierek z uczelni (tak jak to jest przy podpisywaniu tradycyjnej umowy).
I jeszcze sprawa telefonu. Chcialbym zeby mial w miare dobry apart, karty pamieci i odtwarzacz mp3, moze radio i zeby nie kosztowal 700zl (abonament to w okolicach 50zl).
A moze macie jakies inne, lepsze rowiazania?
Pomozcie prosze ;-)
 #50892  autor: bigman
 03 lut 2006, 04:58
pluszak86 pisze:Mam pytanie i prosbe o pomoc: czy wiadomo cos na temat aby w Erze byl dostepny e-abonament cos na ksztal E-Planu w Orange?
http://www.sklep.era.pl - taryfa E-komfort ale nie wiem czy telefon tez daja. Doczytaj na stronie.
pluszak86 pisze:Ale jest pewien problem jestem studetem i nie posiadam zadnych rachunkow wystawianych na mnie takich jakich oni zadaja...
...
I czy dla studentow? Na papierek z uczelni (tak jak to jest przy podpisywaniu tradycyjnej umowy).
Zarowno w Orange jak i w Erze mozna wziac abonament na papier z Uczelni + legitymacje. W jednym ze sklepow Ery przeszla nawet aktywacja na sama legitymacje ;-)
 #50895  autor: rafcyk
 03 lut 2006, 09:33
bigman pisze: ... W jednym ze sklepow Ery przeszla nawet aktywacja na sama legitymacje ;-)
Nie tylko w jednym ;)

#50897  autor: przemek910
 03 lut 2006, 10:01
Telefon np. Sony Ericsson K700i. Aparat VGA z możliwością interpolacji. Mp3, radio, dobry wyświetlacz. upss nie doczytałem... K700i nie posiiada slotu na karty pamięci.
I nie sądze by był jakiś telefon w miare tani z Mp3 i równocześnie z dobrym aparatem i slotem na karty pamięci. Siemiens S65 posiada db aparat i slot na karty ale już nie ma mp3 :/. Możę Nokia 6230i?
Radio, mp3, db wyświetlacz, karty pamięci, aparat 1.3mpixel.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...
 #50918  autor: pluszak86
 03 lut 2006, 11:01
bigman pisze:http://www.sklep.era.pl - taryfa E-komfort ale nie wiem czy telefon tez daja. Doczytaj na stronie.
Tam to jest tylko sam abonament bez telefonu, na rok, nie mozna zachowac dotychczasowego numeru....
ALe dzieki za pomoc.