• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #492529  autor: Sel
 27 lip 2011, 19:30
Witam, chce podpisać 2 umowy na abonament w granicach 60-70zł. Operator obojętny, plus mnie dość mocno wkurzył proponująć mi to samo co nowemu ale za to telefony drożej ! Kpina.

Zastanawiam się nad:

T-mobile
Play

Tutaj będę miał sporo minut (koło 400) i 300mb internetu ale bez szału jeśli chodzi o telefony.

Orange

Mniej minut bo około 330 i brak internetu ale za to Galaxy S za 199zł.

Jak jest z przeniesieniem numeru w ogóle ? Czy można zrobić to tak żeby nie stracić ani na 1 dzień dostępu do telefonu ?

Ostatecznie może być jeszcze plus ale naprawdę by musieli mieć jakąś dobrą ofertę.
 #492534  autor: KC-KARLOS
 27 lip 2011, 19:47
Sel pisze:Witam, chce podpisać 2 umowy na abonament w granicach 60-70zł. Operator obojętny, plus mnie dość mocno wkurzył proponująć mi to samo co nowemu ale za to telefony drożej ! Kpina.

Zastanawiam się nad:

T-mobile
Play

Tutaj będę miał sporo minut (koło 400) i 300mb internetu ale bez szału jeśli chodzi o telefony.

Orange

Mniej minut bo około 330 i brak internetu ale za to Galaxy S za 199zł.

Jak jest z przeniesieniem numeru w ogóle ? Czy można zrobić to tak żeby nie stracić ani na 1 dzień dostępu do telefonu ?

Ostatecznie może być jeszcze plus ale naprawdę by musieli mieć jakąś dobrą ofertę.
Przenosząc numer do Play dla Firm możesz wybrać taryfę All Inclusive MAX za 63,50 zł (78,11 zł z VAT), A w nim otrzymasz:
:arrow: Pakiet Złotówek w kwocie 120 zł - wystarczy na 500 minut do wszystkich sieci,
:arrow: rozmowy ZA DARMO DO PLAY i na stacjonarne przez cały okres umowy,
:arrow: 1 GB danych w ramach abonamentu,
:arrow: Pakiet Społecznościowy za darmo (Facebook, GoldenLine, LinkedIn i NK.PL).
Numer jest przenoszony ok. 1-2 dni (ale korzystając z karty Play po podpisaniu umowy, do końca procesu przenoszenia numeru, zadziała jako tymczasowy numer i będzie można korzystać z telefonu, ale koszty wliczą się do faktury).
Telefony:
* NOKIA C6 za 1,23 zł,
* HTC Wildfire za 1,23 zł,
* ZTE BLADE za 1,23 zł,
* Motorola Milestone też za 1,23 zł, albo
* BlackBerryŸ (R) Curve™ 8520 za 1,23 zł.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#492536  autor: Sel
 27 lip 2011, 19:53
Hmm w necie jak widzę to motka milestone jest dla mnie za 239zł ? :) Może źle patrzę ? Jakbym ja dostal za 1zl to lece do playa.. ogolnie na telefon do 200zl moge wydac pod warunkiem ze sie oplaca.

#492539  autor: KC-KARLOS
 27 lip 2011, 20:01
Sel pisze:Hmm w necie jak widzę to motka milestone jest dla mnie za 239zł ? :) Może źle patrzę ? Jakbym ja dostal za 1zl to lece do playa.. ogolnie na telefon do 200zl moge wydac pod warunkiem ze sie oplaca.
Wejdź na tą stronkę: http://dlafirm.play.pl/pl/telefony/Telefony/index.html
Wybierz All Inclusive Dla Firm MAX Firma 55 i zobacz ceny telefonów :)

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#492565  autor: Sel
 27 lip 2011, 21:05
Tak ale to jest motka milestone xt720 ;P A miałem ochote na zwykła milestone z klawiaturą ^^

W sumie korci mnie jeszcze Desire Z za 195zł ;) I.. narazie wygrywa, tylko do niego mogę wgrać gingerbreada, pomijając że dla xt720 nie ma oficjalnie froyo ;(

#492750  autor: KC-KARLOS
 28 lip 2011, 16:12
Uwaga, Sel. Informuję, że od 26-07-2011 obowiazuje nowa, lepsza oferta PLAY Dla Firm :) Odsyłam na stronkę: :arrow: http://blogplay.pl/2011/07/odswiezona-o ... benefitow/

#493051  autor: Sel
 29 lip 2011, 18:16
Skontaktowałem się już z doradcą biznesowym - faktycznie fajną ofertę mi przedstawił jednak mam jeszcze parę pytań:

Poluje na Desire albo Desire Z czy procesor w tym pierwszym to faktycznie taki muł w porównaniu do tego drugiego ? Będzie widać różnice w LCD i AMOLED ?

I kolejne pytanie, jak wygląda zasięg itd. w sieci, gubi, zrywa itp. czy to po prostu fikcja ? Nie powiem żeby mi nie zależało na w miarę dobrej jakości usług.