• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #487766  autor: Solid
 08 lip 2011, 19:24
Witam!

Sprawa wygląda następująco, na koncie w abonamencie plusa mam nadmiar kasy i nie bardzo wiem co z nią zrobić. Abonament jest kwotowy, czyli i roaming i sms premium ściąga mi pieniądze z konta a nie nalicza dodatkowych opłat. Teraz pytanie właściwe, czy można jakoś przelać pieniądze z abonamentu na konto bankowe albo jakiś inny sposób żeby częściowo odzyskać kasę? Ewentualnie czy w grę wchodzi doładowanie np. mixa z tych środków i czy takie doładowanie przedłuży ważność konta tak jak klasyczne doładowania ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Ostatnio zmieniony 08 lip 2011, 21:46 przez Solid, łącznie zmieniany 1 raz.

#487786  autor: mkowalski
 08 lip 2011, 21:21
Solid pisze:czy można jakoś przelać pieniądze z abonamentu na konto bankowe albo jakiś inny sposób żeby częściowo odzyskać kasę?
Można skorzystać z usług SMS Premium. Był już na forum taki temat. Od siebie polecam SkyCash-a, pozwala odzyskać 40% środków.
 #487978  autor: Espi
 09 lip 2011, 17:43
Solid pisze:
np. mixa z tych środków i czy takie doładowanie przedłuży ważność konta tak jak klasyczne doładowania ?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.

Usługa zasilam karte w abonamencie spwoduje dopisanie kwoty zasilenia do faktury , czyli tylko zwiększy Twoja miesięczną płatność, natomiast zasilenia realizowane w ten sposób jak najbardziej przedłużają ważność konta i są także honorowane jako zasilenie kontraktowe w mixPlusie.

#488387  autor: neoptb
 11 lip 2011, 15:51
Solid pisze:Teraz pytanie właściwe, czy można jakoś przelać pieniądze z abonamentu na konto bankowe
Nie.
Solid pisze:albo jakiś inny sposób żeby częściowo odzyskać kasę?
Nie.

Zasilić konta simplusa lub mix też nie można.

Espi - w taryfie pod kontrolą to nie funkcjonuje bo to tzw. pre paid a nie postpaid.

żyj i pozwól żyć.
P.S. Pomogłem? To kup mi piwo :)