• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#46268  autor: pigus
 19 sty 2006, 08:25
Info dot. segmentów jest nie dostępne na Era.pl z racji tego, że jest to material wewnętrzny. Na stronie Era.pl możesz jedynie zapoznać się az regulaminami oferrt.

Wymiana Telefonu:
http://era.pl/index.php?id=dsa_prosto&s ... orp&zone=4

Oferta Pakiet Usług:
http://era.pl/index.php?id=dsa_komf&section=korp&zone=4

Na końcu każdej z w/w stron znajdują się linki do regulaminów.

Pigus

... U Can More
 #46341  autor: McDriver
 19 sty 2006, 14:46
Mam pytanko do tego newsa. Napisane jest w nim że nowa umowa biegnie od daty zakończenia dotychczasowej, a tymczasem w regulaminie promocji "wymiana telefonu" jest napisane że nowa umowa obejmuje 24 cykle rozliczeniowe od daty podpisania aneksu! To jak to w koncu jest ?
 #46351  autor: makabras
 19 sty 2006, 15:45
McDriver pisze:Mam pytanko do tego newsa. Napisane jest w nim że nowa umowa biegnie od daty zakończenia dotychczasowej, a tymczasem w regulaminie promocji "wymiana telefonu" jest napisane że nowa umowa obejmuje 24 cykle rozliczeniowe od daty podpisania aneksu! To jak to w koncu jest ?
z tego co bylo ostatnio w newsach to zmienili to i teraz leci od zakonczenia umowy a wczesniej bylo od podpisania aneksu

#46619  autor: xlord
 20 sty 2006, 09:12
Kiedy ja przedluzalem umowy zawsze nowe 24 miesiace lecialo od zakonczenia ostatniej umowy, bez wzgledu na to kiedy podpisywalem aneks (dot. aneksow podpisanych przed zakonczeniem oraz do miesiaca po zakonczeniu).

Witek. A te kwoty podane w newsie sa kwotami netto, czy brutto naszych rachunkow? Tego zapomniales napisac, czy nie nazwali tego?

Pozdrawiam

#46624  autor: McDriver
 20 sty 2006, 10:18
Ja zawsze przedluzalem umowe tak na 2 miesiace przed jej koncem i nowa umowa szla od daty podpisania aneksu.

#46626  autor: michail
 20 sty 2006, 10:24
McDriver pisze:Ja zawsze przedluzalem umowe tak na 2 miesiace przed jej koncem i nowa umowa szla od daty podpisania aneksu.
.. u mnie było podobnie rok temu, jeszcze w IDEI...