• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #45512  autor: seblan
 16 sty 2006, 22:55
Witam!!
Chcialem się zapytać czy Ktos z was zamawaiał z programu propozycja telefon SE k750i?? I ma podobna sytuacja jak ja? Czekam na ten telefon Miesiąc. Najpierw od 13 grudnia czekałem do końca roku, żeby skorzystać z Propozycji z wymianą telefonu, a już od 2 Stycznia mam ten telefon zamówiony. Od 2 stycznia do dziś czyli 16 stycznia nie dostałem jeszcze tego telefonu ponieważ nie ma go w magazynie :[ W dodatku Babka z propozycji powiedziała mi dziś, że rabat na telefon który otrzymałem w wyskości 200 zł już jest nieaktualny :[ Na pytanie kiedy będzie w końcu ten telefon w magazynie, odpowiedziała że nie wie:[ Co raz bardziej jestem wkurzony na Orange. Ile mozna czekac na telefon?! Czy ktos z was ma albo miał cos podobnego?

#45551  autor: rafcyk
 17 sty 2006, 08:32
To cie Orange wycykalo ;-) Wez darmowe minuty a tel kup na wlasna reke lub zmien siec

#46255  autor: tombzd74
 18 sty 2006, 23:48
Witaj U mnie te fony sa od reki, ale w ofercie za 75 zł mialbym za niego zaplacic prawie 35 zł. Upadli na glowe!. Pytalem sie czy sa i jezeli przyjde za miesiac i ich nie bedzie to co robia, a sprzedawczyni odpowiedziala ze zadko maja takie sytuacje ale jesli cos takiego sie stanie to maksymalnie 3 dni czekani.

Napisz w jakiej opcji dostales te telefon?/

Dzieki!
Tom B
 #46259  autor: seblan
 19 sty 2006, 00:12
Telefonu jescze nie mam. Mam za niego zapłacić 499zł A w cenniku jest za 699zł. Mam nadzieje że te 200zł rabatu bedzie aktualne. A ofertę biorę Twój plan 25 wszyscy i na wszystko + 25 Orange i stacjonarne + 30 Darmowe weekendy i wieczory na Orange i Stacjonarne. Wiec abonament 80 zł.

#46278  autor: kallafior
 19 sty 2006, 10:29
No to jest absurdalna sytuacja. Po co wystawiają ten telefon jak nie ma go na stanie ? A swoją drogą to czytałem (nawet tutaj na stronie), że ogólnie są problemy z tym fonem, bo strasznie mała ilość weszła na polski rynek. W erze tak też było :shock:

#46434  autor: tombzd74
 19 sty 2006, 19:23
Dzis dzwonili do mnie z propozycji i masz racje seblan nie maja ich. Facet opdowiedział mi że nie mają ich od 2 tygodni, a ja mu na to, że inny mnie nie interesuje i na tym skonczyła się rozmowa. Kazałem mu zadzwonić za tydzień. Powiedział że to zrobi!! A wóle to juz 3 raz do mnie dzwoną, i zawsze jakoś tak wypadało, że po ich telofonie była zmiana oferty, wiec moze i tym razem. Oby bo czekam juz pół roku na lepsza ofertę!!! A rabat na fon wynosi obecnie maksymalnie 100 zł!!! Jak coś bede wiedzał to dam jeszcze znać!!!

#46564  autor: seblan
 19 sty 2006, 22:24
tombzd74 Do Ciebie chociaz dzwonią, do mnie zadzwonili raz w połowie grudnia. A tak to cały czas ja do nich dzwonie. W sumie juz z 5 zł straciłem na dzwonienie do nich.... Dzwoniłem do większości sklepów i salonów Orange w Gdyni i też tam nie maja tego telefonu. Facet z którym gadałem z Propozycji powiedział że będą gdzies tak w połowie Lutego, 5 minut później dzwoniłem do salonu Orange i Babka powiedziała że w najblizszą środe albo czwartek moga być. To jest chore!! Zastanawiam się czy zamiast K750i nie wziąść Nokie 6230i. Chociaz wolałbym K750i. No cóz poczekam jeszcze do tego lutego....:/ Jak bedziesz cos wiedział to pisz, ja tak samo napisze jak bedę wiedzieć!

#46576  autor: tombzd74
 19 sty 2006, 22:40
Nie wiem czy ci mowilem ale w moim miasteczku "Naklo" 750i jest od reki, ale mi nie pasuje ich propozycja. Ja mam czas właśnie do połowy lutego wtedy bede musiał coś wziąść, bo obecny fonik bede musial oddac szwagrowi. Teraz to juz zastanawiam się czy czasaem nie wziąść umowy na 12 m-cy, bez fonu. Juz sam nie wiem, po prostu niech sie k końcu coś ruszy w ORANGE!!

#46580  autor: seblan
 19 sty 2006, 22:45
A jaką mają dla Ciebie propozycję? Bierzesz Twój plan?

#46590  autor: tombzd74
 19 sty 2006, 23:16
Uważam że nie ciekawą:
abonament 75 zł i 5300pkt profit (ponad 3 lata jestem abonentem) plus 100 zł rabat i 2 poziom negocjacji (podobno nie ma juz innego) telefonik chcieli dac za 360 zł, miałem dość wysokie rachunki przez ostatnie 3 miesiace po 120 zł, ale to chyba nie ma wpływu. Chciałem jeszcze postraszyć wypowiedzeniem umowy, ale to strasznie długo trwa.

Będę czekał, aż mi zaproponują coś lepszego może za tydzień-maja dzwonić z propozycji!!! Jak co to dam znać!!

Trzymaj sie pozdrawiam!