• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #451269  autor: axe
 06 sty 2011, 11:29
Mam problem ze wzgledu na połączenie z internetem strona play oraz z aplikacji sim Play w telefonie Nokia E52 jak i także poprzez WAP.
Według cennika Play połączenie z Play- strona główną poprzez własne nadajniki jest bezpłatne.
Gdy łącze sie z Play pobiera mi zawsze opłatę 12 groszy za połączenie. Gdy połączę sie z darmowym O. facebook ktory takze jest darmowy nic mi nie pobiera.
Korzystam ze standardowej przegladarki i mam wyłaczone kanly RSS.
W czym tkwi błąd.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, 21:43 przez axe, łącznie zmieniany 1 raz.

#451274  autor: PLAY
 06 sty 2011, 11:37
Nie słyszałem, aby wejście na strone główną było darmowe. Podaj link albo gdzie to pisze że powinno być darmowe. Nic mi o tym nie wiadomo.
12gr bierze za takt, co 100kb.

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#452160  autor: thonka
 10 sty 2011, 20:13
PLAY,gdy cena minuty u nich wynosila 49gr wejscie na playnet bylo darmowe.

axe, nie przedluzales przypadkiem ostatnio umowy, albo play nie zlikwidowalo tej promocji wraz z nowym rokiem?

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników lub pytajników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości - Terry Pratchet

#452163  autor: PLAY
 10 sty 2011, 20:47
thonka pisze:PLAY,gdy cena minuty u nich wynosila 49gr wejscie na playnet bylo darmowe.
To zmienia postać rzeczy. Bo ja brałem Abo, jak stawka za minutę kosztowała mnie 45 groszy (One45/100min).

[center]» Darmowy Starter Play Fresh «[/center]

#452236  autor: kamil1221
 11 sty 2011, 01:05
@Play: Super - urzekła mnie Twoja rzeczowa historia.

Co to transmisji danych - fakt kiedyś było to darmowe (wap.playmobile.pl). Jeszcze w grudniu po swoim bilingu widzę, że strona była bezpłatna.
Przeszukałem nowy cennik usług w taryfach "LongPlay" i nic nie znalazłem by strona była darmowa. Zrobiłem też szybki test połączenia z ww. stroną na obu zasięgach (Plus i p4). W obu przypadkach nie było to darmowe połączenie, lecz z pakietu danych.