Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
600 co miesiąc jesli wybierzesz gratid dodatkowo pakiet 300 minut co miesiąc do wszystkich sieci. Pakiet wykorzystywany jest w pierwszej kolejności, przed minutami z abonamentu. Pakiet jest co miesiąc darmowy!krzyszsz pisze:Liczba minut w abonamencie. 300 minut w umowie za 128 brutto.
Nielimitowane połączenia do całej sieci Plus oraz stacjonarnych. Ponosisz koszt połączenia za 1 minutę rozmowy, reszta rozmowy jest darmowa i nielimitowana czasowo - możesz rozmawiać tydzień z numerem Plus lub stacjonarnym, a pobiorą Ci z abo tylko 1 minutę.krzyszsz pisze:Poza tym rozmowy wewnątrz sieci są płatne. Orange i ERA daje jaką namiastkę nielimitowanych rozmów.
Bezlik do 5 - nielimitowane rozmowy z pięcioma numerami w sieci Plus, nie ponosisz opłaty za 1 minute połączenia. Przydatne jeśli rozmawiasz krótko a często z tymi numerami (nie pobierana z abonamentu 1 minuta za połączenia z nimi).krzyszsz pisze:Akurat mam 4-5 numerów z którymi utrzymuję stały kontakt telefoniczny i zależy mi na swobodnych rozmowach.
kamil1221 pisze:W salonie oferta negocjowalna zaczyna się od 4 aktywacji w tym samym czasie.
U Ciebie wychodzi 2 aktywacje i jedna karta która się nie zalicza.
Ogólnie masz duże wymagania jak na tak małą "firmę". Może jakiś KKB się tobą zainteresuje i coś tam zrobi ci lepiej, ale nie licz na dużo przy tak niskich aktywacjach dla firm.
kamil1221, ubuntulnx: Bez urazy ale wystarczyło napisać jak wygląda sprawa negocjacji. W końcu o to zapytałem. Nie prosiłem o ocenę moich "wymagań". Nie mniej, dziękuję za informację.ubuntulnx pisze:Dokładnie.
Strona faktycznie jest mało czytelna, przynajmniej dla mnie. Dziękuję za wszystkie dodatkowe informacje jakie tutaj zamieściłeś. Z pewnością raz jeszcze przyjrzę się ofercie Plusa, tym razem uważniej, mając na względzie Twój post (chociażby informację na temat minut do mniejszych sieci).mariusz9a pisze:PS. Ja wiem że strona Plusa jest beznadziejna i dlatego tego nie znalazłeś, przez co od razu przekreśliłeś ofertę Plusa. Aha, mając iPlusa przy przedłużeniu umowy dostaniesz drugiego, darmowego na numer telefonu