• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#429768  autor: johnq
 15 wrz 2010, 22:16
Ruma, jeżeli będziesz w nowej taryfie (Delfin lub Pelikan) to nie będziesz mógł kupić 1000 sms'ów za 10 zł.

#429797  autor: elkanguro
 16 wrz 2010, 00:26
Przedłużenie obecnej oferty mnie nie interesuje bo Orange mnie poprostu oszukuje. 6 lat stażu i terminowych wpłat jakoś u mnie nie procentuje...
W każdej sieci będą Cię tak samo oszukiwać. Operatorzy to nie Janosiki!
Ruma pisze:Mix, 29 zł co miesiąc, 100 sms, iles minut, (chyba 100 mb transferu) i telefon za 259 zł. No i oczywiście przez 2-3 dni domagałem się informacji na temat dodatkowych pakietów wykupywanych przezemnie. Konsultant dzisiaj zostawił mnie na kilka minut, po czym gdy się dowiedział/dopytał powiedział, że to jest sprawdzona informacja i powiedział, że to jest mix, ze bedzie mozliwosc wykupienia 1000 sms za 10 zł.
10zł kosztuje pakiet 60/80 smsów - nie ma 1000. I druga uwaga, te 100 smsów w abonamencie jest tylko do Orange. Minut masz 40 (wymiennych oczywiście na smsy) chyba, że jako prezent możesz dostać dodatkowy pakiet 40/60 minut zamiast tych 100MB.

Virgin Mobile
--------------------------------------------
LTE Cyfrowy Polsat + HaloNet
--------------------------------------------
NaszaSiec.net 15 Mbps + HaloNet