Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
Sieć
Play
Już dawno nieaktualne (problem polegał na dotrzymaniu terminu 24h).jacobi pisze:Jakoś mnie nie przekonali. Tym bardziej że kiedyś chyba czytałem ze są jakieś problemy z wyciągnięciem numeru z sieci Plus.
Dobrze Ci powiedzieli - nic się nie bój.jacobi pisze:" Jednocześnie informujemy ze przeniesienie numeru < tu numer> do P4 Sp. z. o. o. może nastąpić po dniu rozwiązania umowy, nie później jednak niż 20/08/2010. "
tak moznaDudi00 pisze:Czyli jeśli dobrze rozumiem... przeniesienie numeru do innej sieci można zlecić wcześniej? Nawet 2-3 miesiące przez zakończeniem umowy? Obecnie jestem w Orange i rozważam przeniesienie numeru.
za telefon placisz od razu... aktywacja przychodzi na pierwszej fakturze od PlayaDudi00 pisze:Ok a jak wygląda płatność. Powiedzmy dziś bym poszedł do salonu stwierdził że chcę przenieść numer i co dalej. Pewnie czekam do końca swojej w Orange, a co z płatnościami? Kiedy płacę za telefon / aktywację? O co konkretnie chodzi z tym numerem tymczasowym?
jesli to jest data ktora otrzymales w smsie po przeniesieniu (a z tego co piszesz to tak jest) to wlasnie tak bedziejacobi pisze:Czyli jako że mam podpisaną umowę i zlecenie przeniesienia numeru tez to nie mam się czym martwić i 22 lipca będę w Play ze swoim numerem ? Pytam Po babka w BOA Plusa straszyła ze to nie zawsze idzie gładko