Witam. Wybaczcie reklamę, ale nie mogłem się oprzec tej pokusie

. Jeżeli temat jest jeszcze aktualny, mam małą wypowiedź

.
jarekrk, powiem Ci szczerze jak na spowiedzi. Jeżeli chodzi o internet, może byc różnie. Tu zdecydowanie radzę wziąśc najpierw starter i przetestowac. Poza tym sprawdzisz przy okazji, czy szybkośc itd. Ci odpowiada.
Teraz kwestia Abo.
Od niedawna mamy ofertę, która po prostu nie ma sobie równych wśród konkurencji. Powiem tylko tyle, dzwonisz za totalne 0 zl do Play i na stacjonarne przez całą Umowę, bez żadnych opłat za tą usługę. Wszystko w ramach Abonamentu. Jak na dodatek Chcesz wziąśc aktywację bez tela, to masz jeszcze lepszą ofertę. Jak inny Operator da Ci coś lepszego, to czapki z głów (mówię tu o ofercie podstawowej, bez promocyjnych pakietów itd.). Mało tego, stale niskie koszty połączeń do innych sieci. Mało tego, Pakiety minut do innych sieci... Czego szukac więcej?? Jakby co, szczegóły są na naszej stronie
www.plymobile.pl w zakładce "dla firm". Jeżeli to za mało, ofiaruję Ci moją wiedzę i odpowiedzi szczere i bez przekłamania (myślę, że większośc osób na tym forum mogłaby potwierdzic moją prawdomównośc). Wystarczy, że podasz mi swój numer na pw, a skontaktuję się z Tobą, lub zlecę kontakt specjaliście wysokiej klasy.
Teraz sprawa zasięgu.. Owszem, czasami nadajniki są przeciążone, nie zaprzeczam, ale dzieje się to mimo wszystko dośc rzadko. Zawsze Możesz pobrac z naszego Salonu bezpłatny starter i przetestowac usługę w Twojej okolicy, zanim zawrzesz Umowę. Jakbyśmy nie byli pewni naszej bazy BTS i NodeB, to byśmy nie zdecydowali się na darmowe startery.. Zresztą te rady otrzymałeś już od moich szanownych przedmówców.
Wybór należy oczywiście do Ciebie, ale zanim go podejmiesz, pomyśl o tym, co nowy Operator potrafi dac Tobie, a nie o tym, co Ty mu dajesz. W Play mamy taką dewizę, że to my jesteśmy dla Was, a nie Wy dla nas. Wszystko co robimy, robimy z myślą o Was szanowni Klienci.
Ok, wybaczcie mi tą reklamę, ale potraktujcie proszę tą wypowiedź bardziej jak szczerą radę, niż chęc "zwabienia" nowego Klienta.
Pozdrawiam i życzę udanego wyboru.
play4you2
Forum "Telepolis" nie jest oficjalnym kanałem zgłoszeniowym firmy P4 Sp. z o.o., tym samym sieć Play nie bierze odpowiedzialności za ewentualne wykorzystanie przez osoby postronne wszelakich danych, znajdujących się w przesłanej wiadomości.