• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #388590  autor: osachorzow
 19 lut 2010, 11:44
Dziś zauważyłem, że zmienili iBOA dla abonamentowców, które prezentuje się ciekawiej choć rewolucji (ani większych zmian) pod względem funkcjonalności nie znalazłem :) W sumie to jest kopia nowej odsłony iTakTak sprzed kilku miesięcy.

Znalazłem śmieszny błąd: w historii faktur jest wykres z kwotami i datami faktury oraz lista ostatnich 12 faktur. Jak wybierze się fakturę podświetla się słupek na wykresie i wiersz z fakturą na liście... ale odwrotnie :D czyli wybierając najnowszą fakturę na wykresie podświetla się wiersz z najstarszą fakturą i vice versa :D chyba coś im się odwrotnie sortuje na liście faktur bo najstarsza jest jako pierwsza, a zawsze u góry była najnowsza ;D

#388598  autor: st.konsultant
 19 lut 2010, 12:41
Wczoraj już zgłaszałem ten problem do osoby odpowiedzialnej za IBOA więc powinno być to wkrótce poprawione ;)

#388744  autor: Marens
 20 lut 2010, 11:08
Całkiem niezłe to nowe i-boa, teraz faktury w historii nie wyświetlają się.

#389386  autor: Andrzej47
 23 lut 2010, 15:37
Faktury już są poprawione ;)

#392313  autor: zdrojka
 09 mar 2010, 23:14
Info: jeśli ktoś ma więcej niż jeden numer i jest administratorem I-BOA pozostałych (SMSy z jednorazowym hasłem dla innych numerów są wysyłane na jego numer), to będzie miał dostęp do faktur, bilingów i zmian na wszystkich administrowanych numerach. Podobno tak ma być, tylko nie wyszło za pierwszym podjeściem nowego I-BOA. Taki mały newsik :wink: Ale funkcja wg mnie świetna!